avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii conventii civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii conventii civile

Buna ziua,
V-as ruga sa-mi spuneti ce se intampla daca intr-o luna, un angajat cu conventie civila la o asociatie sportiva, are venitul brut realizat, mai mare de 10585 lei, respectiv 5 salarii medii brute pe economie? Si, in asemenea caz, este normal ca acea persoana sa plateasca CAS doar 1111 lei, respectiv 10.5% din 10585 lei?
Deseemenea as dori sa stiu daca incepand cu 1 iulie 2012, contributia la sanatate 5.5%, in cazul unui venit brut lunar pe stat de plata mai mic de 100 lei
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danapausan , utilizator 08:19, 16 August 2012
Revin la intrebarea mea precedenta, referitoare la contributii conventii civile, si va rog sa nu-mi luati in considerare partea de la "deasemenea..." in jos. Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale cu 01.07.2012 orianadiana orianadiana va rog sa imi spuneti daca inteleg bine modificarile aduse codului fiscal cu privire la contributiile obligatorii pentru venituri din proprietate intelectuala ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii ninel_d ninel_d Buna ziua am incheiat si eu o conventie civila de prestari servicii cu o ASOCIATIE din alta localitate.In conventie apare stipulat; prestează 20 ore pe ... (vezi toată discuția)