avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate crystyyy83

Activitate crystyyy83

Răspuns la discuția Mi-a fost stricat garduI
am inteles escluzind acatistele si tribunalele ce inseamna INVITATIE LA MEDIATOR va multumesc
buna ziua am si eu o nelamurire adica, langa casa mea a cumparat terenu un om care face case si le vinde si cand a intrat cu cifa de ciment sa toarne ciment mi-a lovit si gardu din care la distrus a indoit tabla a rupt sudura etc dar gardu e facut de mine chiar daca e parte comuna sa zicem problema ca el a si vandut casa deci sunt alti proprietari acum ce ar trebui sa fac , cand ei dau vina de la 1 la altu cel care a facut casa si a vanduto care a si daramat gardu zice ca el nu mai are treaba acolo ca nu mai e el proprietar actualu proprietar zice ca nu e vina lui ce e de facut in acest caz sa il fac tot eu #-o
Răspuns la discuția cumpararea unei case
si as mai avea o intrebare cum pot sa stiu daca casa pe care vreau sa o cumpar nu are ipoteca sau proprietaru daca are un imprumut cu ipoteca pe casa care o vinde

va multumesc :help:
va multumesc mult
va multumesc pt raspuns si unde se pate face regimul separatiei de bunuri la notar , la primarie
buna ziua as vrea sa stiu si eu daca sotia poate sa cumpere o casa numai pe numele ei si daca nu cum se poate face ca sa nu apara numele meu in acte escluzand divortu

va multumesc
Discuție inselat
buna ziua eu am fost la o agentie sa fac un imprumut unde a facut si patronu meu ( la care lui ia facut) si el m-ia zis eu iti fac rost de ce suma vrei dar treb sa faci cum iti zic eu ( si ca prostu eu am zis ca o sa fie bine sa incerc sa vedem ce iese si nu a iesit bine ) adica el era mina in mina cu un magazin de mobila si a zis ca bani in mina banca mie nu o sa-mi dea asa ca ma face sa cumpar mobila si dupa care el imi il da bani si nu mobila si de aici incep problemele pt ca el ma pus sa semnez o gramada de hirtii nu mi-a dat nici macar o fotocopie mai mult el nu rezulta nicaieri dar bani el ia luat mobila nu mi-a adus ( dar nici nu o vreau ca nu am ce sa fac cu ea eu facusem un imprumut pt bani nu mobila ) si normal banca vrea sa ii platesc ratele nu stiu ce sa fac #-o ca nu ii stiu nici numele sa il dau in judecata si nu vreau sa platesc nici ceva ce nu am si nici mobila nu vreau :sorry:
am inteles va multumesc :yes:
casa este noua la rosu mai exact
buna ziua, as vrea sa stiu si eu ,daca se poate, la o casa in valoare de 36000 de euro cit m-ar costa notarul ?