avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate Euelena

Activitate Euelena

Buna ziua,in drum spre munca m-au prins controlorii in Ratc ,de obicei am bilet la mine dar in ziua respectiva chiar in uitasem .Daca nu le dadeam datele trebuia sa merg la cap de linie etc asa ca le-am dat ca sa pot ajunge la munca.Eu nu sunt din Constanta asa ca doamnele controloare nu mi-au facut proces verbal ,in consecinta nua m semnat nimic ..doar le-am dat datele mele .Intrebarea este,pot sa imi trimita amenda avand in vedere ca nu s-a facut niciun proces verbal ?:sorry:
Si in caz ca se face proces verbal in lipsa mea ,cum pot contesta amenda ? multumesc anticipat !
Răspuns la discuția divort in istanta
Va multumesc!
Buna ziua!
Dupa 20 de ani de casnicie parintii mei nu se mai inteleg[75% vina tatalui,]si cred ca in curand vor divorta.Problema este urmatoarea:
1.1 copil minor/1 major
2.mama nu are nici un venit
3.casa este pe numele tatalui meu
4.in cazul unui divort in istanta-tatal ar fi de acord doar daca eu raman la el[sunt minora] iar eu nu vreau..
5.tatal este violent/posibile prb psihice si nu stim cum ar reactiona[adica sa ne hartuiasca dupa aceea]
Ce vreau sa stiu:
La varsta de 17 ani voi fi intrebata la cine vreau sa raman?
Cum mama nu are nici un venit poate primi o pensie de la tatal meu?
In cazul unui proces in istanta[am inteles ca este doar o taxa de 40 de lei]trebuie sa angajam un avocat pentru partaj/pensie alimentara?
In cat timp se termina divortul/partajul?
Daca suntem hartuiti ce putem face?
:innocent: