avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda RATC Constanta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda RATC Constanta

Buna ziua,in drum spre munca m-au prins controlorii in Ratc ,de obicei am bilet la mine dar in ziua respectiva chiar in uitasem .Daca nu le dadeam datele trebuia sa merg la cap de linie etc asa ca le-am dat ca sa pot ajunge la munca.Eu nu sunt din Constanta asa ca doamnele controloare nu mi-au facut proces verbal ,in consecinta nua m semnat nimic ..doar le-am dat datele mele .Intrebarea este,pot sa imi trimita amenda avand in vedere ca nu s-a facut niciun proces verbal ?:sorry:
Si in caz ca se face proces verbal in lipsa mea ,cum pot contesta amenda ? multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Amenda ratb - cum formulez plangerea contraventionala? newuser newuser Buna seara, am circulat cu RATB, am validat cardul, a urcat controlorul la un mom ent dat, mi-a verificat cardul si mi-a spus ca nu a fost validat de ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva regia autonomă de transport Iuli81an Iuli81an Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)
Proces verbal nesemnat dani1234 dani1234 Buna ziua , sunt elev , in Constanta , si astazi am fost prin in autobuz fara bilet/abonament ratc.Si la fata locului am fost obligat de catre 2 ... (vezi toată discuția)