avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Activitate vio1961

Activitate vio1961

Discuție Taxa mediu
buna ziua
sunt parintele unui copil cu handicap grav pe care il am in intretinere,locuieste cu mine ,scolarizarea este facuta sub supravegerea familiei,etc etc
in acest caz taxa de mediu ce se achita la achizitionarea unui autoturism necesar pentru transportul copilului la si de la scoala precum si pentru alte activitati zilnice mai trebuie sa o achit?
ce alte facilitati mai exista in acest caz? ( copil cu handicap grav aflat in intretinerea familiei)
Răspuns la discuția Abuz in functie
nu am apucat sa predau nimic in data de 21.06.2013 la ora 19 mi s-a spus sa parasesc sediul dupa ce am predat masina de serviciu laptopul si telefonul de serviciu
Discuție Bonuri de masa
buna ziua
as dori un raspuns la urmatoarea situatie;
firma unde este angajata sotia plateste salariul in urmatorul sistem parte fixa bonuri de masa si procent vanzari. In aceasta firma se lucreaza in mod obligatoriu sambata liber existand doar ziua de duminica in mod real iar pe fisele de pontaj ei sunt trecuti ca fiind liberi si lunea-ptr a nu avea probleme cu itm-ul local-
in acest caz cite bonuri de masa va primi pe saptamana? 4( marti ,miercuri,joi,si vineri) 5 includem si sambata ?
ce drepturi ar trebui sa i se acorde pentru sambetele lucrate?
buna ziua
am lucrat la o firma privata,intr-o functie de conducere judeteana,de unde datorita divergentelor aparute in data de 17.06.2013 mi am inaintat catre conducere demisia mea. Am convenit cu aceasta- si am semnat si inscris in actul oficial- ca data efectiva de incetare a relatiilor de munca sa fie 01.07.2013. Insa incepand cu data de 21.06.2013 mi s-a cerut imperios sa predau bunurile importante avute de la firma respectiv masina de serviciu,laptopul,telefonul mobil si cheile de acces in sediu noului director angajat in acea zi
As dori sa aflu daca prin actiunea conducerii firmei mai sunt raspunzator de integritatea celorlalte bunuri ce se gaseau in gestiunea mea-telefoane mobile,dotari agenti,mobilier etc- si daca aceasta actiune a firmei care ma privat de dreptul muncii se poate considera ca fiind un abuz in functie
am fost angajat la o firma de unde in data de 30 mai am plecat prin demisie .Nici pana la aceasta data nu am primit salariul aferent lunii mai cu toate ca ceilalti angajati au beneficiat de el.Reprezentantul firmei imi justifica neplata salariului prin dispozitiile verbale date de directorul general catre el ca eu sa nu fiu platit deoarece sau constatat unele lipsuri banesti la alte persoane vremelnic aflate in coordonarea mea. Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca nu am primit nici o instiintare privind cercetarea administrativa a acestei situatii si nici vreo notificare din partea instantelor judecatoresti privind evidenta unor daune si plata lor