avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa mediu

buna ziua
sunt parintele unui copil cu handicap grav pe care il am in intretinere,locuieste cu mine ,scolarizarea este facuta sub supravegerea familiei,etc etc
in acest caz taxa de mediu ce se achita la achizitionarea unui autoturism necesar pentru transportul copilului la si de la scoala precum si pentru alte activitati zilnice mai trebuie sa o achit?
ce alte facilitati mai exista in acest caz? ( copil cu handicap grav aflat in intretinerea familiei)

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto tigris47 tigris47 o familie are un copil incadrat in handicap grav gradul I. Potrvit legii nr.448/2006 republicata 2008 aceasta familie beneficiaza de reducere la taxa pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unui autoturism pentru persoane cu handicap mediu DraganFlorin DraganFlorin In anul 2011 in urma unei probleme de sanatate am suferit o interventie chirurgicala care a dus la o amputatie partiala de picior si implicit am fost declarat ... (vezi toată discuția)