avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

o familie are un copil incadrat in handicap grav gradul I. Potrvit legii nr.448/2006 republicata 2008 aceasta familie beneficiaza de reducere la taxa pe autoturisme, etc. Familia a achizitionat de curand un autoturism la care trebuie sa plateasca taxa de inmatriculare (este vorba de fosta taxa de inmatriculare care acum este rebotezata taxa de mediu). Carei autoritati va trebui sa se adreseze aceasta familie in vederea obtinerii facilitatilor conferite lor prin L.nr.448/2006 si Conventia pentru Protectia Persoanelor cu Dizabilitati? Daca ati intalnit asemenea caz, lamuriti-ma si pe mine. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:30, 27 August 2010
La Finantele Publice unde va trebui sa achite taxa de poluare in forma redusa.
La Asociatia persoanelor cu handicap puteti sa aflati daca mergeti , toate drepturile pe care le are persoana respectiva si unde anume trebuie sa se adreseze pt a beneficia de fiecare din aceste drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina inmatriculata pe persoana cu handicap abcd77 abcd77 Buna ziua!Acum 3 ani am cumparat o masina inmatriculata pe persoana cu handicap .Am platit masina fara sa fac vreun act la ea,deoarece proprietarul era matusa ... (vezi toată discuția)
Iscriere autovehicul pe persoana fizica cu handicap acsinte_valex acsinte_valex doresc sa aflu in ce masura se poate iscrie o masina ,in romania ,pe persoana fizica ce sufera de un handicap , si daca exista avantaje din acest punct de ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2006-cod g20 ioanaionescu82 ioanaionescu82 Salut,am o intrebare destul de grea ca sa o inteleg pt ca nimeni nu ma putut ajuta si sper ca aici voi fi ajutata cu acest sfat.Am tatal bolnav cu decizia ... (vezi toată discuția)