avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale iscriere autovehicul pe persoana fizica cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

iscriere autovehicul pe persoana fizica cu handicap

doresc sa aflu in ce masura se poate iscrie o masina ,in romania ,pe persoana fizica ce sufera de un handicap , si daca exista avantaje din acest punct de vedere(ma refer la costuri reduse ,taxe mai mici ,sau alte aspecte de acest gen) .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 15 Februarie 2012
Dacă este o maşină special modificată ptr o persoană cu handicap, nu plătiţi taxa de primă înmatriculare, potrivit legii9/2012.
In temeiul prevederilor L nr 448/2006 republicata persoanele cu dizabilitati ,beneficiaza de diferite facilitati fiscale aferent autoturism-legal detinut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina inmatriculata pe persoana cu handicap abcd77 abcd77 Buna ziua!Acum 3 ani am cumparat o masina inmatriculata pe persoana cu handicap .Am platit masina fara sa fac vreun act la ea,deoarece proprietarul era matusa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto tigris47 tigris47 o familie are un copil incadrat in handicap grav gradul I. Potrvit legii nr.448/2006 republicata 2008 aceasta familie beneficiaza de reducere la taxa pe ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 23 ani cu handicap grav psihic dobindit la nastere ardelean-955- ardelean-955- vreau sa achizitionez un autoturism pe numele lui vreau sa stiu daca este scutit de taxe de prima imatriculare impozit (vezi toată discuția)