buna ziua
am lucrat la o firma privata,intr-o functie de conducere judeteana,de unde datorita divergentelor aparute in data de 17.06.2013 mi am inaintat catre conducere demisia mea. Am convenit cu aceasta- si am semnat si inscris in actul oficial- ca data efectiva de incetare a relatiilor de munca sa fie 01.07.2013. Insa incepand cu data de 21.06.2013 mi s-a cerut imperios sa predau bunurile importante avute de la firma respectiv masina de serviciu,laptopul,telefonul mobil si cheile de acces in sediu noului director angajat in acea zi
As dori sa aflu daca prin actiunea conducerii firmei mai sunt raspunzator de integritatea celorlalte bunuri ce se gaseau in gestiunea mea-telefoane mobile,dotari agenti,mobilier etc- si daca aceasta actiune a firmei care ma privat de dreptul muncii se poate considera ca fiind un abuz in functie
nu am apucat sa predau nimic in data de 21.06.2013 la ora 19 mi s-a spus sa parasesc sediul dupa ce am predat masina de serviciu laptopul si telefonul de serviciu
Abuz de incredere
Lucian1912
Buna ziua,
Numele meu este Lucian si am lucrat pana ieri la o firma de unde mi-au dat masina, laptop si telefon de serviciu. Am plecat de la ei cu scandal ... (vezi toată discuția)