Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebăriMarți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Te rog trimite pe email sau fax demisia cu data de 31 decembrie.
Toate drepturile tale salariale (salariu pt decembrie, zile de concediu neefectuate in 2012, eventuale bonusuri – daca se realizeaza targetul de xxxx.xx ron in decembrie si distribuitorii sunt la zi cu banii) ti le calculeaza xxxxxxxa si le vei primi in data de 4 ianuarie, cand vei veni sa predai masina si restul.
Multumesc,
Salut Xxxxx,
Daca iti doresti atat de mult ca eu sa-ti ofer "pe email sau fax demisia cu data de 31 decembrie",eu pot sa-ti spun ca nu imi doresc sa demisionez,deoarece nu cunosc care este MOTIVUL acestei solicitari.
Iti doresc un an nou cu multe impliniri.
Xxxx,
Din cate stiu, in ultima discutie telefonica din data de 29 dec am convenit ca in data de 4 ianuarie 2013 sa vii la Xxxxesti , urmand ca ulterior sa decidem ceea ce este de facut.
Vad ca nu ai plecat catre Xxxxesti si nici nu raspunzi la telefonul de servici.
Cum nu ai nicio alta misiune trasata de firma, te rog sa dai curs convocarii din 29 decembrie de a te prezenta la sediul firmei astazi, 4 ianuarie 2013.