avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare masina de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare masina de serviciu

firma la care lucrez are sediul in Bucuresti iar eu imi desfasor activitatea in zona Moldovei.Toata corespondenta se facea prin mail/telefon. foarte rar mergeam la Bucuresti
In urma demisiei, ar trebui sa predau masina de serviciu, telefon, laptop. Am solicitat firmei sa delege o persoana care sa vina sa preia bunurile.
Sunt obligat legal sa ma duc personal la Bucuresti, sau se poate rezolva si pe aceasta cale??
Motivul pt care refuz sa merg la Bucuresti il constituie faptul ca la ultima incercare de demisionare am fost amenintat, etc...

Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:55, 24 Iulie 2012
de unde ati luat masina trebuie sa o si predati. puteti fi acuzat de abuz de incredere...
puteti merge la un executor judecatoresc, sa "consemnati" masina - este o procedura speciala, veti primi detalii suplimentare la un asemenea birou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea agajatului de catre angajator pentru semnarea demisiei danuttunad danuttunad Buna ziua si La multi ani! In data de 28.12.2012,am primit pe e-mail de la seful direct,ce continea urmatoarele: [quot]Te rog trimite pe email sau fax ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa predau bunurile angajatorul refuza sa le preia si sa semneaze fisa de lichidare alexandru2006 alexandru2006 Buna tuturor! Am mare nevoie de sfatul dvs.Fiin angajat de 4 ani la SC x, de 3 ani noul sef incearca sa imi geseasca greseli amenintandu-ma de fiecare data ca ... (vezi toată discuția)
Din motive obiective nu vreau să predau echipamentele la sediul firmei de la care mi-am dat demisia, ci de acasă. este abuz de încredere? vasilebt vasilebt Buna ziua, Urmare a demisiei la zi, in perioada de proba, au ramas la mine echipamentele din dotare: autoturism, laptop, telefon. Pentru ca sediul firmei la ... (vezi toată discuția)