Buna, lucrez la o firma de turism si vreau sa demisionez pentru ca angajatorul nu isi respecta contractul, intarzia cu diurna, nu plateste orele suplimentare, nu respecta repausul si nici programul de lucru, am trimis directorului si celor de la personal demisia mea cu preaviz de 20 zile am trimiso acum 2 zile si nu imi raspunde nimeni la ea, am cerut si un numar de inregistrare dar nimica, eu cand am venit aici am preluat pv unelle lucruri, intrebarile mele sant daca dupa demisia cu preaviz tinand cont ca nu miau inregistrato pot sa demisionez fara preaviz? Si daca da cum fac cu ce am preluat, cui i le predau ? Va multumesc
Daca nu v-a inregistrat primasolicitare, atunci puteti depune o noua cerere de demisie fara preaviz..
Odata cu depunerea cererii de demisie fara preaviz , solicitati angajatorului sa desemneze o persoana care sa preia bunurile pecare le aveti in custodie.
Demisie contabil
andreea_89
Buna ziua,
Am si eu o intrebare : vreau sa-mi dau demisia din functia de contabil de la o asociatie de proprietari (m-am angajat acum o luna jumate).
Va rog ... (vezi toată discuția)