avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz dupa demisie cu preaviz.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz dupa demisie cu preaviz.

Buna, lucrez la o firma de turism si vreau sa demisionez pentru ca angajatorul nu isi respecta contractul, intarzia cu diurna, nu plateste orele suplimentare, nu respecta repausul si nici programul de lucru, am trimis directorului si celor de la personal demisia mea cu preaviz de 20 zile am trimiso acum 2 zile si nu imi raspunde nimeni la ea, am cerut si un numar de inregistrare dar nimica, eu cand am venit aici am preluat pv unelle lucruri, intrebarile mele sant daca dupa demisia cu preaviz tinand cont ca nu miau inregistrato pot sa demisionez fara preaviz? Si daca da cum fac cu ce am preluat, cui i le predau ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mrraa , utilizator 19:48, 30 Ianuarie 2017
Daca nu v-a inregistrat primasolicitare, atunci puteti depune o noua cerere de demisie fara preaviz..

Odata cu depunerea cererii de demisie fara preaviz , solicitati angajatorului sa desemneze o persoana care sa preia bunurile pecare le aveti in custodie.
Bun si daca angajatorul refuza sa trimita pe cineva?
Ma tine obligat corect? Pt ca nu pot pleca pana nu predau tot
Demisia fara preaviz inseamna incetarea c.i.m. la data mentionata de dvs in cerere.
Inteleg da cum sa mergi fara sa predai chitante bilete si tot ce este luat pe mine de pv. Nu vreau sa ma trezesc cu surprize,

Alte discuții în legătură

Demisie - lucrari neterminate julyet julyet Buna seara, Cazul este urmatorul: - un angajat isi da demisia din postul sef serviciu si lasa o gramada de lucrari neterminate (4 luni in urma).In timpul ... (vezi toată discuția)
Demisie contabil andreea_89 andreea_89 Buna ziua, Am si eu o intrebare : vreau sa-mi dau demisia din functia de contabil de la o asociatie de proprietari (m-am angajat acum o luna jumate). Va rog ... (vezi toată discuția)
Demisie ialexandra90 ialexandra90 vreau sa demisionez astfel incat sefu sa nu se poata opune si sa primesc salariul (vezi toată discuția)