avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz dupa demisie cu preaviz.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz dupa demisie cu preaviz.

Buna, lucrez la o firma de turism si vreau sa demisionez pentru ca angajatorul nu isi respecta contractul, intarzia cu diurna, nu plateste orele suplimentare, nu respecta repausul si nici programul de lucru, am trimis directorului si celor de la personal demisia mea cu preaviz de 20 zile am trimiso acum 2 zile si nu imi raspunde nimeni la ea, am cerut si un numar de inregistrare dar nimica, eu cand am venit aici am preluat pv unelle lucruri, intrebarile mele sant daca dupa demisia cu preaviz tinand cont ca nu miau inregistrato pot sa demisionez fara preaviz? Si daca da cum fac cu ce am preluat, cui i le predau ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mrraa , utilizator 19:48, 30 Ianuarie 2017
Sunt multe obiecte ?
Poi vreo 7 topuri de chitante pc, telefon si obiecte de agentie stampila, scaner imprimanta etc.... Si mai am si pv pe apartament in apartament fiind paturi electronice si electrocasnice, lenjerie etc....plus am pv si pe autovehicul deci da cam am cateva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie - lucrari neterminate julyet julyet Buna seara, Cazul este urmatorul: - un angajat isi da demisia din postul sef serviciu si lasa o gramada de lucrari neterminate (4 luni in urma).In timpul ... (vezi toată discuția)
Demisie contabil andreea_89 andreea_89 Buna ziua, Am si eu o intrebare : vreau sa-mi dau demisia din functia de contabil de la o asociatie de proprietari (m-am angajat acum o luna jumate). Va rog ... (vezi toată discuția)
Demisie ialexandra90 ialexandra90 vreau sa demisionez astfel incat sefu sa nu se poata opune si sa primesc salariul (vezi toată discuția)