avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie contabil

Buna ziua,
Am si eu o intrebare : vreau sa-mi dau demisia din functia de contabil de la o asociatie de proprietari (m-am angajat acum o luna jumate).
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face pentru a demisiona cat mai repede ca nu ii mai suport pe nebuni :)
Daca nu vrea presedintele sa-mi accepte demisia ce pot face ? Trebuie sa predau la altcineva contabilitatea inainte de a demisiona ? Nu vrea sa mai stau nici in preaviz , ce pot face ?
Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: andreea_89 , utilizator 11:37, 19 Octombrie 2011
Inaintati cererea de demisie in care precizati ca nu doriti efectuarea perioadei de preaviz.Daca nu va inregistreaza cererea trimiteti prin posta cu nota de inventar si confirmare de primire.
Trebuie sa predau la alt contabil contabilitatea asociatiei sau o pot preda presedintelui sau administratorului ?
Predati pe baza de proces verbal presedintelui asociatiei.
Daca acesta nu vrea sa preia ?
Intocmiti proces-verbal de predare primire, cu cel putin 2 martori care sa semneze si mentionati ca nu vrea sa semneze.Nu are cum sa va refuze demisia, este act unilateral de vointa

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte ong pronatura pronatura Presedintele unui ONG si-a anuntat demisia unilateral, fara sa convoce adunarea generala si fara sa predea cu proces verbal documentele, inventarul si stampila ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune in caz de concediere peta20ro peta20ro In data de 17.01.2011, am fost intiintata ca-mi va inceta activitatea, am primit preavizul pana in data de 15.02.2011. Mentionez ca am avut gestiune. Am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca abrassu abrassu Buna ziua,am muncit la o societate comerciala ca gestionar,am muncit la negru,dupa 6februarie 2009,iar pe 13 mai 2009,m-a dat afara,toate bune,dar contractul ... (vezi toată discuția)