avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate carmenduma

Activitate carmenduma

Multumesc eu am redactat-o daca as avea unde sa o trimit pentru a mi-o corecta cineva as fi forte fericita, deci? intrebare las sau nu aceste articole pe care le-am mentionat, tot ce am scris in plangere este adevarat si pot proba cu martori, chitante . Pai daca spun adevarul ma mai poate acuza cineva de ceva? intreb.
Multumesc frumos!

Buna ziua , voi reveni la un subiect unde nu am primit vrea multe indicatii , acum sper sa-mi raspunda cineva mai clar .
Daca redactez eu ca persoana fizica la calculator o plangere penala motivand ca sunt parte civila si invinuiesc considerand ca am tot dreptul sa acuz 2 unchi care au ridicat roadele unde pamantul a fost in arenda in conditiile in care prezenta era obligatorie era a fii toti 3 adica eu si cei doi, s-au prezentat ei au invocat faptul ca succesiunea a fost dezbatuta si eu sunt uncii mostenitori, omul de buna- credinta i-a crezut prezentand copie dupa titlu dar nu dupa un alt act ci verbal s-a spus.
Au ridicat rodele si le-au depozitat in curtea unu-i vecin.
Mentionez ca eu sunt pe rol la plata impozitului si-l platesc ei nefacand nicun gest sa ma ajute.
Intrebare: pot invoca infractiile , art.210, art.213.214.215 alin.1,2,3,5 cpp
Va multumesc anticipat da mi-ati raspunde si mai ales pe intelesul meu.
O zi frumoasa!

P.s mai mentionez ca nu s-a dezbatut nicio succesiune ci doar au mintit.
La tara se mai dau copii dupa act de proprietate la vecini sa-ti ridice bani sau produse, poate cei de acolo au crezut ca unchiul este de buna credinta nestiind ca planuri are, am aflat ca a fost ridicat graul de catre el atunci cand ne-am dus sa-l ridicam noi,
Intrebarea mea era daca in prima faza pot depune o plangere penala la politia din sat sau sa-l dau in judecata direct , nu vreau scandal pentru ca este scandalagiu, am copii si noi suntem tineri , doamne fereste se pot intampla multe, vreau doar sa merg pe cale legala.
Multumesc.

Am uitat sa spun, tata a decedat acum 20 de ani, bunica acum 2 ani
As mai putea spune ca am uitat bunica ne-a crescut fratii mei sunt la ei acasa si eu am ramas cu ea, ma traieste dar sta la unul dintre fratii mei.
Multumesc ca mi-ati raspuns.

In timpul vietii mi-a facut acte. ctr de vanzare cumparare,nu tatal meu a murit nu mai traieste decat acest unchi din cei 3 frati., acest unchi s-a prezentat cu un titlu vechi al bunici stiti cum se fac la tara, eu am ctr de vanzare cumparare ., s-a dezbatut succesiune, in caz contrar daca am ctr de vanzare cumparare ce drept ar mai fi ajut, mai mentionez ca unchiul sta langa mine , deci daca mama lui vroia sa-i lase lui cred ca ii da lui nu mie, eu am imormantat-o , eu am fost la spitale cu ea, am martori care stiu acest lucru ,satul este mic si lumea se stie, el este pus numai pe scandal.
Multumesc ca mi-ati raspuns.
Buna ziua, am o problema si nu stiu ce sa fac, am avut grija de bunica mama tatalui meu, aceasta a murit si mi-a lasat mie casa si pamanturile ei, tata a mai avut doi frati din care treaieste dor unul in prezent, acum , o parte din pamant l=am dat in arenda, nu stiu de unde a avut fratele tatei o copie dupa titlul de proprietate al bunici pentru ca s-a prezentat cu aceasta copie si mi-a ridicat dreptul meu._( graul).
Mentionez ca : eu detin acest titlu, eu platesc impozit, eu am avut grija de ea, mie mi-a lasat bunica.
Ce pot sa fac in acest sens, sa-l dau in judecata pentru ca mi-a furat un drept al meu, sa depun o plangere penala.
Va rog din suflet sa ma indrumati si sa ma ajutati in aceasta problema.