avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Activitate constantin8037

Activitate constantin8037

Buna ziua,exista o metoda legala prin care angajatul poate sti cate zile de concediu de odihna mai are de luat pe anul sau anii din urma?Va multumesc.
Buna ziua,un pic de ajutor va rog daca sunte-ti amabili,daca sunt "alungat" de la serviciu prin demisie fortata;dupa semnarea demisiei voi beneficia de plata zilelor de concediu de odihna din anu 2021 incoace(bineinteles au mai fost luate anual cate 10 maxim).Nu stiu nici in za de astazi cate am de luat pt. ca n a vrut niciodata sa-mi zica exact si uite asa a trecut timpul.Cum ar fi corect sa procedezi caci nu se poate vb cu ei,va multumesc.
Va rog sa ma scuza-ti pentru deranj;sunt in cautarea unui avocat care sa ma reprezinte intr-un proces pentru obtinerea tutelei si anulare/modificarea programului de vizita.Procesul pentru divort sa terminat,dar programul de vizita este destul de deplasat in acest caz.Osa va detaliezi un pic ca sa intelege-ti despre ce este vorba.

Din data de 13 Iunie 2011 am luat minorul de la el(parat) de acasa unde stateam si m-am mutat la mama.
Pana pe data de 5 August 2011(atunci am deschis procesul) nu l-a vizitat deloc.
In timpul procesului a venit de 5 ori la copil cu cateva dulciuri(dintre care si expirate)in valoare 5-10 lei.
Inainte de terminarea procesului;mai exact prin luna noiembrie a fost ultima data cand a venit la copil.
Procesul sa incheiat pe data de 25 Ianuarie 2012.
Ceia ce ma deranjeaza e hotararea care nu are nici un sens adica cum ar fi:
Programul de vizita:
- primul si al treilea week-end din luna,de sambata dimineata pana duminica seara.(nu specifica o ora)
- o saptamana in vacanta de Pasti.(cam ata e vacanta intreaga,fara a specifica o data)
- o saptamana la sarbatorile de Craciun.(iarasi nu specifica o data)
- o luna in vacanta de vara.(nu specifica o data)
La domiciliul paratului
O pensie alimentara de 160 de lei echivalent in bani sau natura.(nici pe acestia nu ia dat).

Este foarte deplasata situatia de aceia as vrea sa iau masuri, ca in ultimul timp a inceput sa-mi creeze probleme cu vorbe urate adresate mie si prietenului meu,cu chemare la politie precum ca nu iam dat copilul dar el nici nu a venit sa il ia nici nu a respectat hotararea,mai curand cu vizita lui si al cumnatului lui la domiciliul prietenului meu,cu vorbe vulgare si altele care le voi spune la tribunal caci politia ia greu masuri se pare.
Nu am pretentii la nici o pensie,la nici o contributie din partea lui,vreau doar sa nu mai aiba dreptul la vizita si/sau sa obin tutela copilului ca sa scap de griji,macar pana cand poate fi audiat minorul(copilul are 5 ani si plange numai cand aude de el si asa a fost si in trecut adica o relatie rece intre ei).Paratul nu are loc de munca,fumeaza,locuieste intr-o casa cu 3 camere medii,si una mica cu: mama lui si concubinul ei,sora si cumnatul lui care au un copil de 9 ani,avand venit dor din pensia mamei lui in valoare de 300 lei.
Eu din luna lui Martie 2012 stau impreuna cu copilul la prietenul meu in Iasi la apartament impreuna cu parintii lui.Apartamentul este decomandat,complet utilat 3 camere cca. 80mp2.
Scuza-ti-ma pentru multimea de detalii dar am vrut sa se inteleaga un pic situatia.
As dori un avocat care sa ma reprezinte in procesul ce urmeaza sa-l deschid.
Eu sunt din Iasi.