avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,un pic de ajutor va rog daca sunte-ti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,un pic de ajutor va rog daca sunte-ti amabili,daca ...

Buna ziua,un pic de ajutor va rog daca sunte-ti amabili,daca sunt "alungat" de la serviciu prin demisie fortata;dupa semnarea demisiei voi beneficia de plata zilelor de concediu de odihna din anu 2021 incoace(bineinteles au mai fost luate anual cate 10 maxim).Nu stiu nici in za de astazi cate am de luat pt. ca n a vrut niciodata sa-mi zica exact si uite asa a trecut timpul.Cum ar fi corect sa procedezi caci nu se poate vb cu ei,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:13, 10 Aprilie 2023
Demisia este cu preaviz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ContSters74221 ContSters74221 va rog sa-mi spuneti care articol este pt demisie! preavizul trebuie efectuat in totalitate daca angajatul are de luat si zilele de concediu de odihna?se ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz paici vasile viorel paici vasile viorel AM SI EU O MARE NELAMURIRE,, VREAU SI EU SA INTREB ,,CUM ESTE POSIBIL SA SA MI SE IMPUNA SA IMI IAU CONCEDIU DE ODIHNA IN TIMPUL PREAVIZULUI SI DC SUNT EU ... (vezi toată discuția)
Concediu fortat dandandan1 dandandan1 Daca mi am dat demisia cu preaviz,am 5 luni muncite in care nu mi am luat nici o zi de concediu ,pot sa mi iau pe perioada preavizului concediu fortat ,ei vor ... (vezi toată discuția)