avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu stiu cate zile de concediu de odihna mai am de luat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu stiu cate zile de concediu de odihna mai am de luat din anul sau anii trecuti

Buna ziua,exista o metoda legala prin care angajatul poate sti cate zile de concediu de odihna mai are de luat pe anul sau anii din urma?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 10 Aprilie 2023
Da, sa ia legatura fie cu contabilitatea , fie cu cei de la resurse umane sa calculeze , daca dvs nu aveti cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu! Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu are 6 luni lucrate la locul de munca actual din care cei de acolo iau calculat ca are 12 zile de concediu. Cei de la munca nu vor sa i ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida oana dragoiescu oana dragoiescu sunt insarcinata in 4 luni.spuneti-mi ce drepturi am?mai beneficiez de concediul de odihna pe anul acesta?am auzit de risc maternal si prenatal de la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)