Am primit o e-factura de la FedEX Romania. Problema este ca nu am nici o treaba cu factura respectiva.
Am contactat suportul de la ei si mi-au trimis factura pe care apare o alta firma dar cu CIF-ul meu. Probabil cineva a gresit CIF ul la emiterea facturii si in sistemul e-factura se trimite pe baza de CIF.
Am trimis o gramada de mesaje pentru a remedia situatia dar pana acum se pare cu nu prea am cu cine vorbi, in prima faza au dat raspunsuri fara nici o logica si la momentul de fata nici nu mai raspund.
Oare ce pot sa fac?
Sunt in aproape aceleasi situatie. Sunt angajat si platesc CAS si CASS. In plus am venituri din dividende si drept de autor din strainatate. Ma gandesc ca CASS trebuie sa platesc din cauza dividendelor. Cum ramane cu CAS? Trebuie sau nu? (trec peste plafoane)
Buna.
Nu stiu cum sa procedez cu fiscul ca sa fiu clean!
Vand poze pe internet pe un site american, veniturile le primesc direct in contul bancar. Ce am de facut? Ce declaratie trebuie sa depun? Ce impozit trebuie se platesc? In afara de impozit trebuie sa platesc si contributii? [ sunt angajat in alta parte unde le platesc deja]
Cineva poate sa ma ajute?
Deci nu am nici o sansa sa recuperez permisul pana cand nu se solutioneaza cazul penal?
art.85 alin.2.
"Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu numar fals de înmatriculare sau de înregistrare se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani." - asta inseamna ca plec la inchisoare?
Buna ziua!
Am fost prins acum 3 saptamani cu numere rosii expirate. Numerele bune au fost scoase deja cu 3 zile dinainte dar am uitat sa le schimb si eraum in portbagaj. Cand politistul a vazut ca nu corespund actele cu placutele montate le-am scos numerele bune si am primit caz penal pentru circulatie cu numere false. Intrebarea mea ar fi daca am sanse sa-mi recupar permisul cat mai repede, am auzit ca poate pot da o cerere pentru a primii drept de conducere pana cand se sfarseste cazul?