avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate gabryellasweet

Activitate gabryellasweet

Răspuns la discuția Prescriere datorii la banci
multumesc.inca o ultima lamurire, va rog. in cazul acesta, si pt-ca cei de la kruk suna non stop(m-au sunat si la ora 8.30 seara), nu pot sa le spun ca sa nu ma mai deranjeze, caci nu mai au nici un motiv,datoria pe care ei o solicita spre achitare fiind prescrisa?as putea sa invoc vreo lege si articol din lege?
Răspuns la discuția Prescriere datorii la banci
ce inseamna mai exact un act?creditul a fost dat la scadenta in mai 2010. din primavara anului trecut (2013) primesc instiintari de la Kruk si telefoane la care nu raspund, sau daca raspund, ca ma suna de pe numere diverse, inchid inainte de orice dialog.acele notificari, sau tentative de conversatii telefonice se iau in considerare?
un credit de nevoi personale dat la scadenta si neachitat in continuare nu se prescrie in 3 ani?
am de depus o contestaie la executare si din modelul luat de pe forum am inteles ca trebuie sa platesc o taxa de timbru.ma pueti ajuta sa imi spuneti ce valoare trebuie sa aiba si unde o pot achita?
de asemenea,va rog sa ma ajutati cu depunerea contestatiei.unde anume trebuie sa ii inregistrez depunerea?la tribunalul judetean?trebuie sa depun si copia actului de executare?
multumesc
Răspuns la discuția recuperare datorie
pt.7.000 euro am hartie scrisa de mina plusa 5000 pt care nu am dovada directa,dar pot sa o susutin prin diverse dovezi indirecte(bani trimisi din tara si noi eram in spania unde a insistat sa mergem sa contactam persoane de afaceri,si ma rog.....povestea e un pic mai complexa
am avut cabinet individual de contabilitate care a functionat pina in decembrie 2006.dupa aceea nu am mai inregistrat venituri,dar nici nu mi-am depus formularul 205,iar ei mi-au stabilit suma de plata din oficiu,suma la care din 2007 tot curg penalitati.m-a contactat inspectorul zonal,i-am redat situatia de fapt si am recunoscut ca este greseala mea ca nu mi-am depus actele, dar venitul meu este o,si nu am cum sa acumulez o suma de plata de 18.000 lei.mi-a sugerat sa depun acte privitoare la perioada trecuta.le-am intocmit si le-am dat lui personal.la o vreme m-am dus sa vad daca s-a remediat situatia,dar nu.aceasta este aceiasi.
ce pot sa fac?discutam de perioada financiara 2007-2010, ca dupa aceea am reglementat.cu decembrie 2012 am inchis cabinetul. cum pot reglementa perioada veche si sa imi exprim dezacordul cu privire la sumele datorate:printr-o petitie la ei sau prin actionarea in judecata?inspectorul zonal mi-a sugerat actionarea in judecata.ma puteti ajuta in formularea ei?
am o persoana fizica datoare din septembrie 2009.de atunci imi tot promite ca imi achita datoria.nu l-am actionat in justitie deoarece stiam ca pe langa faptul ca nu primesc banii mei de la el, mai sunt si obligata la plata unei taxe de timbru de 10% din suma solicitata. abia acum am aflat ca daca nu ai venituri esti scutit de la plata acestei taxe.as dori sa intentez proces cat mai repede, avand in vedere ca se apropie implinirea a trei ani si s-ar putea prescrie datoria.
e inutil sa subliniez ca nu am bani de avocat asa ca as dori sa formulez singura actiunea si sa ma reprezint. imi poate oferi cineva niste detalii de forma pe care le respecti in redactarea actiunii judecatoresti?