avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... datorii finante persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

datorii finante persoana fizica autorizata

am avut cabinet individual de contabilitate care a functionat pina in decembrie 2006.dupa aceea nu am mai inregistrat venituri,dar nici nu mi-am depus formularul 205,iar ei mi-au stabilit suma de plata din oficiu,suma la care din 2007 tot curg penalitati.m-a contactat inspectorul zonal,i-am redat situatia de fapt si am recunoscut ca este greseala mea ca nu mi-am depus actele, dar venitul meu este o,si nu am cum sa acumulez o suma de plata de 18.000 lei.mi-a sugerat sa depun acte privitoare la perioada trecuta.le-am intocmit si le-am dat lui personal.la o vreme m-am dus sa vad daca s-a remediat situatia,dar nu.aceasta este aceiasi.
ce pot sa fac?discutam de perioada financiara 2007-2010, ca dupa aceea am reglementat.cu decembrie 2012 am inchis cabinetul. cum pot reglementa perioada veche si sa imi exprim dezacordul cu privire la sumele datorate:printr-o petitie la ei sau prin actionarea in judecata?inspectorul zonal mi-a sugerat actionarea in judecata.ma puteti ajuta in formularea ei?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 09:13, 1 August 2012
Rezolvati-va cu administratia financiara, dar incercati sa faceti totul in scris, incercati sa va tineti putin de treaba in sensul ca nu lasati lucrurile nesupravegheate asteptand ca ei sa rezolve tot si d-vastra sa stati acasa, mai ales ca ati uvut si un cabinet de contabilitate, adica sunteti o persoana care se pricepe la asa ceva. Va spun asta pentru ca in instanta fiind tot la mana Administratiei financiare o sa ajungeti si tot cu ei se va rezolva problema. Mai mergenti d-voastra si la seful fiscului de care apartineti in audienta, dar trebuie sa va mobilizati putin....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pragul tva, se insumeaza incasarile pe doua cabinete? foneagheorghe foneagheorghe Buna ziua, Nepotul meu are Cabinet de avocat, autorizat de Baroul Bucuresti in baza legii 51/1995 si totodata mai are si Cabinet individual de insolventa, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebare : dupa patru ani in care au fost depuse ... georgedr72 georgedr72 Buna ziua, Intrebare : dupa patru ani in care au fost depuse 4-5 adrese -prin care se solicita asociatiei de proprietari sa repare tevi spatii comune ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 iuli-ana iuli-ana am intrebat la finante, mi s-a spus ca trebuie so depun pana la 30.06.09 pt. dividendele aferente anului 2008, dar in declaratie scrie ca se depune pt. ... (vezi toată discuția)