avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Activitate AlinItco

Activitate AlinItco

Buna ziua!

Va multumesc pentru explicatii si pentru sfat; am sa trimit o cerere asa cum ati spus sa vedem poate totusi exista umpic de dreptate si la noi in tara.
O sa va scriu sa va spun ce am reusit sa fac.

Multumesc,
Alin
Va salut!

Cred ca sunt in aceasi situatie cu cea avuta de d-voastra; imi puteti spune va rog daca ati facut vreo cerere sau ati mers personal la Seful Serv Rutier?

Multumesc.
Buna ziua!

Pe 27.06.2012 instanta s-a pronuntat in defavoarea mea in urma unei contestatii PV (depasire linie continua). permisul trebuie predat in termen de 15 zile;Pe 10.07.2012 am mers la Politia de care apartin cu gand sa predau permisul si domnii nu mi l-au primit invocand ca nu am nici un act doveditor care sa ateste acest fapt.
Am ajuns la Judecatorie si dupa multe rugaminti am obtinut o copie semnata si stampilata dupa sentinta procesului cat si o hartie de unde sa reiasa data ridicarii acesteia.
Pe data de 17.07.2012 mergand din nou la sediul politiei sa predau permisul impreuna cu hartia care sa ateste acest lucru (respingere plangere contraventionala), acei domni imi primesc permisul si ma anunta ca am depasit cele 15 zile (care nu stiu cum au fost calculate - banuiesc ca pline) si ca suspendarea se prelungeste cu 30 zile.

Va rog respectuos sa ma sfatuiti ce pot face in acest caz sa ridic permisul dupa cele 30 zile (retinere initiala); nu cred ca sunt vinovat de ceva in acest caz.

Cu respect,
Alin