avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate georgianastan

Activitate georgianastan

in procesul pe fond divort incredintare minori s a stabilit domicililul minorilor la mama hotarirea a fost cu drept de apel in 30 de zile . In a 30 a zi el a inaintat apel . Sunt obligat sa imi pun avocat , ce pasi trebuie sa urmez ? mai trebuie probe cu inscrisuri , nartori sau ancheta sociala?
Discuție recurs
fostul meu sot a bagat divort ,in urma termenelor de judecata am cistigat cei doi minori pe care ii avem , am fost sa mi iau copiii dar a refuzat sa m ii dea spunind ca procesu nu s a terminat . am fost mereu la copiii sa ii vad ,dar de doua saptamini nu m am mai dus din cauza unor probleme care le am avut de rezolvat , am vb. cu ei la tel. in recurs poate sa ma invinuiasca ca nu m am dus sa mi vad copiii? nu am primit nimic prin care sa ma instiinteze de recurs cum pot sa mi recuperez copiii? VA MULTUMESC
Discuție divort - recurs
sotul meu spune ca a bagat recurs , cum pot sa aflu daca este adevarat? va multumesc.
Răspuns la discuția divort incredintare copiii
in procesul de recurs pentru incredintare minori in calitate de pirit reclamant , avind toate inscrisurile si dovezile la dosar mai am nevoie de avocat pentru a ma reprezenta? VA MULTUMESC.
Răspuns la discuția divort incredintare copiii
am primit acasa copia sentintei civile data de instanta prin care in numele legii hotaraste . citez admite in parte cererea formulata de reclamant . dispune defacera casatoriei si revenirea la numele anterior dispune ca autoritatea parinteasca cu privire la minori sa fie exercitata de ambii parinti admite cererea reconventionala stabileste locuinta minorilor la pirita reclamanta si obliga reclamantul pirit la plata unei pensii de intretinere cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare in baza acestei sentinte data de instanta sotul meu este obligat sa mi dea copiii ? mentionez ca refuza in continuare sa mi dea copiii . Va rog sa ma ajutati in acest caz. VA MULTUMESC
sotul meu a bagat divort pe 19 03 2012 pe motivul plecariimele de la domiciliu avem o casa facuta impreuna si 2 minori de7 respectiv 6 ani plecarea mea de la domiciliu a fost in urma amenintarilor , batailor si certurilor atit cu mine cit si cu copiii de vreo doi ani intre noi nu a mai existat afectiune ,respect si ajutor reciproc Ultima cearta dintre noi s a soldat cu un divort . Nu sunt la prima plecare de acest gen dar durata a fost scurta dupa citeva ore m am intors acasa atunci am plecat cu copiii acum nu am putut sa imi iau copiii , in primul rind ca el era acasa iar in al doilea rind ca eu am plecat la serviciu .Acum stau la parintii mei . Am facut o plingere la politie si am specificat sa mearga un angajat al politiei cu mine sa mearga cu mine sa mi iau strictul necesar .de la fostul meu sot .Copiii refuza sa m ii dea si mie . In urma termenelorde judecata , printr o hotarire in parte cu drept de apel in 30 de zile s a stabilit domiciliul copiilor la resedinta mamei , dar tatal copiilor refuza sa mi dea si mie copiii spunind ca a bagat recurs . va rog sa ma ajutati . Va multumesc