fostul meu sot a bagat divort ,in urma termenelor de judecata am cistigat cei doi minori pe care ii avem , am fost sa mi iau copiii dar a refuzat sa m ii dea spunind ca procesu nu s a terminat . am fost mereu la copiii sa ii vad ,dar de doua saptamini nu m am mai dus din cauza unor probleme care le am avut de rezolvat , am vb. cu ei la tel. in recurs poate sa ma invinuiasca ca nu m am dus sa mi vad copiii? nu am primit nimic prin care sa ma instiinteze de recurs cum pot sa mi recuperez copiii? VA MULTUMESC
Pana la recurs mai exista o cale de atac, cea a apelului pt ca inteleg ca fostul sot este nemultumit de hotararea privind custodia copiilor.
Probabil ca a atacat hotararea de la fond cu apel. Puteti verifica acest lucru la arhiva judecatoriei sau pe portalul instantelor de judecata. Veti fi citata cu copia motivelor de apel, indicandu-se termenul de judecata.
Intre timp va puteti vedea copii ca si pana acum. Nu are importana ca ati lipsit o data de la intalnirea cu acestia pt ca aceasta lipsa a dvs a fost una motivata de probleme personale, sanatate.
Din pacate, hotararea de la fond nefiind una definitiva nu o puteti pune in executare, in sensul de a putea prelua custodia efectiva a copiilor.
Decizie incorecta
anamary1
In 2012 am inaintat divort sotului meu avand si doi minori ,in urma primei hotarari copii mi s-au incredintat mie dupa care el a atacat hotararea .
La apel ... (vezi toată discuția)