avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs

fostul meu sot a bagat divort ,in urma termenelor de judecata am cistigat cei doi minori pe care ii avem , am fost sa mi iau copiii dar a refuzat sa m ii dea spunind ca procesu nu s a terminat . am fost mereu la copiii sa ii vad ,dar de doua saptamini nu m am mai dus din cauza unor probleme care le am avut de rezolvat , am vb. cu ei la tel. in recurs poate sa ma invinuiasca ca nu m am dus sa mi vad copiii? nu am primit nimic prin care sa ma instiinteze de recurs cum pot sa mi recuperez copiii? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:48, 1 Septembrie 2012
Pana la recurs mai exista o cale de atac, cea a apelului pt ca inteleg ca fostul sot este nemultumit de hotararea privind custodia copiilor.

Probabil ca a atacat hotararea de la fond cu apel. Puteti verifica acest lucru la arhiva judecatoriei sau pe portalul instantelor de judecata. Veti fi citata cu copia motivelor de apel, indicandu-se termenul de judecata.

Intre timp va puteti vedea copii ca si pana acum. Nu are importana ca ati lipsit o data de la intalnirea cu acestia pt ca aceasta lipsa a dvs a fost una motivata de probleme personale, sanatate.

Din pacate, hotararea de la fond nefiind una definitiva nu o puteti pune in executare, in sensul de a putea prelua custodia efectiva a copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort incredintare copiii georgianastan georgianastan sotul meu a bagat divort pe 19 03 2012 pe motivul plecariimele de la domiciliu avem o casa facuta impreuna si 2 minori de7 respectiv 6 ani plecarea ... (vezi toată discuția)
Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)
Decizie incorecta anamary1 anamary1 In 2012 am inaintat divort sotului meu avand si doi minori ,in urma primei hotarari copii mi s-au incredintat mie dupa care el a atacat hotararea . La apel ... (vezi toată discuția)