avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort incredintare copiii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort incredintare copiii

in procesul pe fond divort incredintare minori s a stabilit domicililul minorilor la mama hotarirea a fost cu drept de apel in 30 de zile . In a 30 a zi el a inaintat apel . Sunt obligat sa imi pun avocat , ce pasi trebuie sa urmez ? mai trebuie probe cu inscrisuri , nartori sau ancheta sociala?
Daca considerati ca nu va descurcati in hatisurile legii va puneti avocat...

... daca te imbolnavesti apelezi la medic, daca nu te pricepi sa te tratezi singur, nu? :P

Probele se administreaza in dovedirea celor sustinute de dvs. si cu scopul de a desfiinta sustinerile partii adverse.

Trebuie sa stiti mai intai care sunt motivele de apel formulate si in functie de acestea sa va faceti strategia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrare probe in apel eugen82 eugen82 Sint in apel si urmeaza sa administrez probe: inscrisuri in posesia partii, interogatoriu, martori si expertiza. (care la fond au fost respinse cu ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)