La pretul acesta sunt si produse din piele naturala , tinand cont de patul ca este sfarsit de iarna, pretul la incaltamintea xde sezon scade.... dvs ce insinuati .... si ce daca sunt 135 de lei, subliniez,135, nu are importanta , puteau sa fie 1000,puteau sa fie 50 lei , important este faptul ca am fost mintita de la bun inceput, si pe acest motiv am cerut un sfat.
Buna ziua, ca toti romanii am luat si eu teapa pe olx. Mi-a atras atentia un anunt
In anunt era specificat ca cizmele sunt din piele naturala ca roaga seriozitate si ofera seriozitate, pentru cei care citesc randurile mele si verifica adrea pot citi anuntul domnului mai sus amintit. In fine dupa lungi mesaje scrise, mesaje care le regasesc in email-ul meu( asta este dovada mea ca am comunicat in scris cu dl si nu telefonic,) am stabilit sa imi trimita prin posta romana comanda (chiar daca am cerut cu verificare la livrare, cu un curier rapid , dl mi-a zis ca a trimis numai cu posta romana cu plata ramburs , ca a mai trimis in tara colete si nu au fost probleme, nepotriviri de numere sau mai stiu eu ce altceva). Ieri seara am ridicat coletul , din pacate achitasem inainte sa vad cutia ....Am platit 120 lei-pretul incaltamintei-o pereche de cizme nr.37 din piele naturala-dupa cum zice dl, plus taxele postale-15 lei, in total 135 lei.
Am ajuns acasa cu inima cat un purice pentru ca stiam ca m-am tepuit.Am desfacut coletul si ce am gasit....o pereche de cizme din piele ecologica ,niste chinezarii, in nici un caz produs romanesc,dupa cum ma asigurase dl, in nici un caz din piele naturala dupa cum imi confirmase dl.L-am sunat pentru prima data la nr. de tel.din anunt, acelasi nr. de telefon care era trecut si pe colet.Intr-un final a raspuns si am avut prima discutie telefonica cu acest domn. I-am explicat frumos ca mi-a vandut niste nimicuri chinezesti, cu toate ca ma asigurase sunt din piele naturala si ca nu sunt multumita de produs , ca stim amandoi ca a mintit si il rog sa imi returneze banii. I-am explicat ca ii trimit azi cu o posta rapida cu posibilitatea verificarii coletului, ca sa se poata convinge ca nu ii trimit altceva , ca platesc eu curierul numai sa imi dea banii inapoi.NU A VRUT. Mi-a explicat ca el nu are de unde sa stie daca e piele naturala sau ecologica .Acesta a fost motivul lui, in afara faptului ca era ironic la telefon mi-a mai si inchis in nas.
VA ROG SA MA INDRUMATI INTR-UN FEL ANUME SA IMI POT RECUPERA BANII.Vine ziua mea de nastere si am vrut un mic cadou pentru mine, cand colo m-am tepuit caci nu le luam daca stiam ca nu e piele naturala.Ieri am achizitionat coletul si tot ieri am avut discutia telefonica, azi sunt la servici si tot citesc pe forumuri despre cazuri asemanatoare mie insa maine mi-as lua liber ca sa merg la politie, nici nu stiu ce sa fac....
Buna ziua,trebuie sa nasc in decembrie 2012,sunt angajata din luna mai 2012;sotul meu este angajat la firma din anul 2010;ne gandim sa intre el in concediu de crestere copil pana la 1 an,pt ca are ultimul an lucrat si a platit la stat toate acareturile;intrebarea mea este daca eu imi pot lua concediu de maternitate sau tot el are dreptul la concediu de paternitate?concediu de odihna dupa nastere e de 120 zile lucratoare????Statul imi ofera o alocatie odata cu aparitia micutului pe lume ?Imi puteti spune cum ar fi mai bine pt noi?Am tot citit pe forum dar nu m-am lamurit.Astept raspuns.Multumesc.