avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate dedu80

Activitate dedu80

In luna mai2012 am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila pentru inmatricularrea unui autoturism fara plata taxei de poluare.Din diverse motive nu am inscris autoturismul pana acum.Daca actuala taxa de poluare se va modifica sau isi va schimba denumirea,hotararea mea mai este valabila sau va trebui sa platesc noua taxa ce va veni .
Răspuns la discuția furt
Ce sa fac merg la politie cu un avocat sau singura ?Politia o sa mi spuna de ce sunt acuzata ?multumesc de raspuns.
Discuție furt
Am lucrat la o firma timp de 8 luni cu contract de munca facand curse internationale.Am plecat de la ei si mi au desfacut contractul indisciplinar .M-au acuzat ca le-am furat motorina (nu este adevarat)si le-am lasat camionul un parcare unde mi-au zis ei.Ulterior am primit de la ei un plic in care spun ca le datorez 2000euro reprezentand diurne si cheltuieli de deplasare necuvenite eu lucrand in afara di tara ei asigurand transportul cu un microbuz al firmei.In acelasi timp am primit si o citatie la politie dar nu stiu de ce .Am uitat sa mentionez ca eram platit la km dar in contract eram cu 900 euro restul la negru erau trimisi in cont ca diurna.Ce sa fac sa ma duc la politie
ma pot acuza de ceva sau da in judecata?