avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotarare definitiva si irevocabila

In luna mai2012 am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila pentru inmatricularrea unui autoturism fara plata taxei de poluare.Din diverse motive nu am inscris autoturismul pana acum.Daca actuala taxa de poluare se va modifica sau isi va schimba denumirea,hotararea mea mai este valabila sau va trebui sa platesc noua taxa ce va veni .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 18 August 2012
Hotararea judecatoreasca este valabila ..niciun act normativ nu poate anula o hotarare judecatoreasca irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efecte hotarare judecatoreasca adebayor adebayor am o hotarare definitiva si irevocabila pentru a inmatricula autoturismul fara plata taxei de poluare, insa la ghiseul inmatriculari functionarul a sesizat ca ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala adebayor adebayor am depus o cerere de indreptare a erorii materiale ca urmare a faptului ca in hotararea ramasa definitiva si irevocabila privind inmatricularea autoturismului ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mediu ecowaterproiect ecowaterproiect Am o nelamurire Daca sunt in proces si momentan am inscris masina cu numere negre si certificat pe care scrie ca este inmatriculata masina provizoriu pana la ... (vezi toată discuția)