avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate irina1973

Activitate irina1973

Buna ziua,
In anul 2010 am absolvit Facultatea de economie, specializarea contabilitate si informatica de gestiune ,cu diploma de licenta .In anul 2011 m-am angajat la primarie contabil , contractual,dar pe post cu studii de scurta durata pentru ca asa a fost scos la concurs.Am trei ani de cand lucrez in specialitate si va rog sa-mi explicati cum as putea trece pe post cu studii superioare.Persoana responsabila de resurse umane mi-a spus ca nu se poate deoarece trebuia sa termin facultatea in timpul angajarii sau sa-mi continui studiile cu master.Va rog sa-mi raspundeti la aceasta problema, va multumesc.
As dori sa stiu daca perioada de concediu de crestere a copilului pana la doi ani se ia in considerare ca vechime la salarizare.Conform oug 214/2011 aceasta perioada se considera vechime in munca si specialitate dar nu sunt sigura daca si pentru sporul de vechime sau doar la pensie.multumesc
Sunt Inspector gr.IA contractual cu atributii de contabil in primarie, cu vechime in functia de contabil de 7 ani. In anul 2010 am absolvit Facultatea de Stiinte Economice, specialitatea C.I.G cu diploma de licenta si as vrea sa stiu daca la incadrare se ia in considerare si vechimea anterioara in contabilitate.
Lucrez in administratia publica din luna aprilie 2011 si luna aceasta am constatat ca salariul meu nu este corect deoarece mi s-a luat ca salariu de referinta maximul din Ordonanta 10/2008 la data de 01.01.2008 (1.199 lei)in loc de cel de la 01.10.2008 (1.322 lei). Am facut cerere pentru recalcularea salariului de la data angajarii, cerere cu care persoana care se ocupa de angajari a fost in principiu de acord dar acum imi spune ca nu are un articol de lege prin care sa argumenteze aceasta diferenta.
Eu cred ca o data ce greseala este a lui pentru ca a incurcat anexele si greseala este evidenta se poate reglementa fara a face atata caz .Spuneti-mi va rog si parerea voastra. multumesc