avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIU DE BAZA PENTRU FUNCTIA DE INSPECOR GR.IA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIU DE BAZA PENTRU FUNCTIA DE INSPECOR GR.IA

Lucrez in administratia publica din luna aprilie 2011 si luna aceasta am constatat ca salariul meu nu este corect deoarece mi s-a luat ca salariu de referinta maximul din Ordonanta 10/2008 la data de 01.01.2008 (1.199 lei)in loc de cel de la 01.10.2008 (1.322 lei). Am facut cerere pentru recalcularea salariului de la data angajarii, cerere cu care persoana care se ocupa de angajari a fost in principiu de acord dar acum imi spune ca nu are un articol de lege prin care sa argumenteze aceasta diferenta.
Eu cred ca o data ce greseala este a lui pentru ca a incurcat anexele si greseala este evidenta se poate reglementa fara a face atata caz .Spuneti-mi va rog si parerea voastra. multumesc

Alte discuții în legătură

Ce salariu poate obtine un consilier personal al unui primar? valetro valetro As vrea sa aflu cat se poate obtine, maxim,avind studii superioare economice,master CRP,si baza legala.Rugaminte (vezi toată discuția)
Crestere salariala personal contractual din 01.04.2008 Cristinabv Cristinabv Cum se procedeaza la stabilirea salariului de baza a unui angajat (personal contractual) din sector bugetar conf art.3 din O.G. 10/2008? Concret este vorba de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu administratia publica locala All123 All123 Buna seara. Am o nelamurire legata de calculul salariului si as dori sa ma ajutati daca este posibil. As vrea sa stiu ce salariu ar trebui sa aiba un referent ... (vezi toată discuția)