Buna seara. Am o nelamurire legata de calculul salariului si as dori sa ma ajutati daca este posibil. As vrea sa stiu ce salariu ar trebui sa aiba un referent superior I A, cu studii superioare de scurta durata si o vechime in munca de 14 ani, angajat contractual in cadrul primariei unui municipiu de rang 2.
Multumesc.
Punctul meu de vedere (dupa care am facut recent 5 angajari):
In cazul dvs: referent superior I A este o functie contractuala, poate in administratia publica locala.
Vedeti ANEXA nr. IIa: (la 01.01.2008) ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ LOCALĂ,
In grila salariul este mimim si maxim.
La salariul negociat adaugati sporul de vechime din 2008 apoi faceti o reducere de - 25%
Apoi introduceti sporul de vechime in salariul de baza si faceti majorarile ulterioare.
Revin:
Eu am identificat grila ca fiind:
6 Conductor arhitect IA, referent IA, inspector IA, subinginer IA SSD 561-853
Salarizare
zama cristian
Conform carei legi este remunerat personalul contractual din administratia publica in prezent? Se tine seama de L 330?Ref de spec.III, care in L 330/2009 nu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.