avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post vacant studii scurta durata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post vacant studii scurta durata

Buna ziua! Suntem o institutie bugetara, personal contractual.
Avem un post de referent gr.I.A (SSD) care va deveni vacant. Vrem sa il ocupam prin concurs si trebuie sa dam anunt. Ce studii putem solicita pentru a nu modifica nivelul postului?? Titularul postului avea studii de subinginer. Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 12 Mai 2015
Referent IA SSD nu exista... ori este referent de specialitate IA (si atunci sunt necesare studii superioare de scurta durata), ori este referent IA si atunci vorbim de studii medii. Problema este ca acum aceste studii superioare de scurta durata nu mai exista, asa ca vad doua variante: fie lasati postul asa cum este si solicitati studii superioare de scurta durata (se vor inscrie la concurs doar cei care, anterior anului 2004, au absolvit acele colegii universitare cu o durata de 3 ani) sau cei care au absolvit ciclul I Bologna intre 2004 si 2010 (cand legea 284/2010 echivaleaza ciclul I Bologna cu studii superioare), sau modificati organigrama si transformati postul intr-unul cu studii superioare si se vor inscrie absolventii de studii superioare de lunga durata (anterior anului 2004), absolventii ciclului I si II Bologna (2004 - 2010) sau absolventii ciclului I si/sau II Bologna, din 2010 pana in prezent.
Multumesc pentru amabilitatea de a raspunde dar...functia de referent gr.I.A(SSD) INCA mai exista. Legea nr. 284/2010 (CAP.II lit.A pct. 1(b) Functii de executie pe grade si trepte profesionale...Tehnician-economist, secretar superior, interpret relatii, interpret profesional, conductor arhitect, inspector, referent, subinginer, arhivist; gradul I.A
Puteti solicita studii echivalente cu ciclul I Bologna sau pana la intrarea in vigoare a Legii nr.288/2004 studii superioare de scurta durata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea este corecta? remuss remuss Am terminat studii superioare anul trecut ciclul I Bologna ,lucrez in adm.publica si la transformarea postului am primit referent de specialitate cl.II.Din ce ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal contractual! florinsadova florinsadova Sunt incadrat pe functia de inspector IA la o primarie si am absolvit SSD sectia TCM in anul 1992 .Precizez ca lucrez in domeniu la serv. termoficare.Anul ... (vezi toată discuția)
Dosar candidatura concurs functionar public primarie AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi, raspunsuri referitoare la urmatoarea problema de care ma \"lovesc\": de curand am aplicat pentru un ... (vezi toată discuția)