avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual

Buna ziua,
In anul 2010 am absolvit Facultatea de economie, specializarea contabilitate si informatica de gestiune ,cu diploma de licenta .In anul 2011 m-am angajat la primarie contabil , contractual,dar pe post cu studii de scurta durata pentru ca asa a fost scos la concurs.Am trei ani de cand lucrez in specialitate si va rog sa-mi explicati cum as putea trece pe post cu studii superioare.Persoana responsabila de resurse umane mi-a spus ca nu se poate deoarece trebuia sa termin facultatea in timpul angajarii sau sa-mi continui studiile cu master.Va rog sa-mi raspundeti la aceasta problema, va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Deducere de impozit pentru programatori oany_19 oany_19 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Lucrez la o firma de IT pe functia de programator. Am terminat facultatea Stiinte Economice specializarea Contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post Aurelia Tanase Aurelia Tanase Buna ziua Ma numesc Aurelia Tanase si am urmatoarea pregatire profesionala: - licentiat in stiinte economice, specializarea contabilitate si informatica ... (vezi toată discuția)