avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe post

Buna ziua

Ma numesc Aurelia Tanase si am urmatoarea pregatire profesionala:
- licentiat in stiinte economice, specializarea contabilitate si informatica de gestiune (ciclul I)
- masterand la Facultatea de Management si Marketing in Afaceri Economice, specializarea Managementul resurselor umane
- absolvent de studii postuniversitare de perfectionare « Managementul informarii si documentarii »

Fata de cele prezentate va rog sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari daca este posibil invocand si actele normative care reglementeaza incadrarea pe posturile respective :

1. Pot ocupa functia de secretar, cu studii superioare la o institutie de invatamant sau doar cu studii superioare de scurta durata?
2. Pot ocupa functia de bibliotecar, cu studii superioare la o institutie de invatamant sau doar cu studii superioare de scurta durata?

Va rog sa imi raspundeti pe urmatoarea adresa de e-mail:

relia_tanase@yahoo.com

Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:19, 23 August 2010
Daca postul prevede studii superioare de scurta durata este evident ca puteti ocupa acel post si daca aveti studii superioare finalizate prin masterat sau postuniversitare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Incadrare cu studii superioare bibliotecar biblio biblio Buna ziua! Sunt bibliotecar intr-o institutie de invatamant si mentionez ca am absolvit Facultatea de limba si literatura romana de trei ani, am un curs de ... (vezi toată discuția)
angajare pe post de economist ContSters222021 ContSters222021 Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)