avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare cu studii superioare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare cu studii superioare bibliotecar

Buna ziua!
Sunt bibliotecar intr-o institutie de invatamant si mentionez ca am absolvit Facultatea de limba si literatura romana de trei ani, am un curs de perfectionare in biblioteconomie de trei luni si o scoala postuniversitara de doi ani cu specializarea de profesor documentarist, precum si modulul pedagogic. Am fost incadrata cu studii superioare in anul 2012, conform legii 284/2010,( privind incadrarea si salarizarea personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant). Acum, contabilul institutiei noastre doreste sa ma treaca pe SSD, desi la momentul incadrarii cu S nu a spus ca nu ar fi fost facuta corect. Stiu ca nu am un master dar am studii postuniversitare cu acelasi numar de credite. Astept un raspuns cat se poate de documentat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:28, 25 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 153/2017
art. 41 Echivalarea unor studii
Salarizarea absolvenților ciclului I și/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenților cu studii superioare de lungă durată (S), potrivit art. 18 alin. (1) și (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar nicu_truta nicu_truta Buna ziua, Lucrea la o scoala 1/2 bibliotecar si 1/2 informatician. Am terminat ciclul Bologna I Informatica si un curs postuniversitar de ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in invatamant un bibliotecar? corina78 corina78 Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea unui aspect legat de încadrarea unui bibliotecar. Se poate încadra pe postul de bibliotecar SSD un absolvent al ... (vezi toată discuția)
Ciclul i bologna claudialiliana claudialiliana In anul 2009 am terminat facultatea de Marketing si am fost incadrata cu SSD ( didactic auxiliar), in octombrie 2010 am plecat in concediu crestere copil, de ... (vezi toată discuția)