Buna ziua!
Sunt bibliotecar intr-o institutie de invatamant si mentionez ca am absolvit Facultatea de limba si literatura romana de trei ani, am un curs de perfectionare in biblioteconomie de trei luni si o scoala postuniversitara de doi ani cu specializarea de profesor documentarist, precum si modulul pedagogic. Am fost incadrata cu studii superioare in anul 2012, conform legii 284/2010,( privind incadrarea si salarizarea personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant). Acum, contabilul institutiei noastre doreste sa ma treaca pe SSD, desi la momentul incadrarii cu S nu a spus ca nu ar fi fost facuta corect. Stiu ca nu am un master dar am studii postuniversitare cu acelasi numar de credite. Astept un raspuns cat se poate de documentat. Va multumesc!
Legea 153/2017
art. 41 Echivalarea unor studii Salarizarea absolvenților ciclului I și/sau II (Bologna) se face la nivelul absolvenților cu studii superioare de lungă durată (S), potrivit art. 18 alin. (1) și (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificările și completările ulterioare.