avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate sorin1364

Activitate sorin1364

Buna seara ! In primul rind vreau sa imi cer scuze fata de domni si doamnele avocat pentru ca cer un sfat in legatura cu un coleg de breasla ! Va rog sa nu interpretati acest acest post ca un afront adus breslei dvs pentru ca nu este asa !Sunt intr-un proces aparat de o doamna avocat f buna pe care o stimez ,am fost consiliat de o doamna avocat intr-un proces de divort ,in urma cu 7 ani chiar pe acest forum iar ulterior fata in fata BENEVOL ,o doamna care merita tot respectul meu si careia ai datorez mul mai mult decit recunostinta mea ,deci in nici un caz nu am nimic cu persoanele deosebite ce lucreaza in aceasta bresla ci din contra tot respectul pentru toata munca depusa si cunostintele acumulate cu un pret extraordinar de mare ! Doamna avocat despre care vreau sa va vorbesc este o doamna de un caracter indoielnic ce am impresia ca isi depaseste atributiile si limitele bunului simt ! In urma cu 7 ani a fost avocata sotiei in procesul de divort,un proces intentat de mine in care scopul principal a fost interesul copilului ,aceasta doamna avocat ma jignit ,ma umilit ma facut in toate felurile ,atit in sala de judecata cit si pe scarile tribunalului ! Am tacut ,scopul meu era copilul ,fusese pe atunci cea mai mare lovitura si nu ma mai putea atinge nimic,devenisem imun ! Atit de imun incit o doamna avocat dezinteresata ma sfatuit vazind ce sa intimplat in sala de judecata sa ai fac plingere la barou, pt ca nu este normal sa ma umileasca in acel fel ,iar eu i-am replicat ca persoana doamnei avocat nu ma intereseaza si nici ce zice dinsa !Acum dupa 7 ani m-am reintilnit cu doamna avocat la procesul pentru modificarea programului de vizita ! Am crezut ca practicile dinsei sau schimbat insa din pacate se pare ca tot murdar si josnic lucreaza ! Am ajuns la limita suportabilitati si de aceea va cer sfatul ,ce pot face ,pe linga plingerea la barou ,pentru a o determina pe aceasta doamna (mai potrivit ar fi "mahalagioaica" ,dar nu imi permit) avocat sa se comporte civilizat si cu respect ? Pentru a va face o idee despre cine este vorba :

[Editat conf. 2.13 din Regulament: pe forum se discuta probleme juridice, nu implicarea lui X sau lui Y in ele.]

Va multumesc !
Răspuns la discuția Cheltuieli suplimentare abuzive
Pai nu mi se pare in regula ,la discutia cu executorul nu a pomenit nimic de asa ceva ,nu ni sa adus la cunostinta despre recalculari sau dobinzi ,din contra mi sa spus ca este in regula atita timp cit platim suma stabilita nu vor fi probleme si in cazul in care intirziem la plata sa sunam si vor intelege! Acum la finalizare sa constat ca nu vor sa inchida dosarul si mai mult ca suntem inca datori desi noi am respectat intelegerea si am fost de buna credinta ! Mi se pare ca seamana cu inselatoria ....!
Buna ziua ! In urma cu 2 ani am primit somatie de la executor cu privire la un credit nerambursat in totalitate ! Am mers la domnul executor ,am discutat cu dinsul,i-am explicat ca nu suntem de rea credinta si am avut probleme personale si am cazut de acord (prin semnare unui angajament )sa platim suma de 300 lei pe luna pina la stingerea creantei si achitarea cheltuielilor de executare bine stabilite in punerea in executare a titlului executoriu ! Ne-am tinut de cuvint si am platit luna de una suma stabilita pina la ultimul leu ! Dupa achitarea sumei am sunat la biroul domnului executor pentru a ne pune la dispozitie un proces verbal de inchiderea dosarului ! La aproximativ o luna dupa insistente si telefoane ,am fost sunati de la biroul domnului executor si anuntati ca mai avem de plata inca 2000 de lei de oarece creditorul a recalculat dobinzile si creanta nu este stinsa si daca avem nelamuriri sa sunam la kruk firma ce reprezinta creditorul ! Am sunat la ei si si au spus ca deoarece nu am platit suma toata odata au aplicat dobinzi la creanta si ca intradevar mai avem de platit 1500 de lei creanta ! Am rugat-o pe doamna de acolo sa imi trimita si mie in ce baza au perceput dobinzi la o suma stabilita printr-o hotarire judecatoreasca si sa imi trimita o instiintare de plata sa vad in ce baza platesc ! A doua zi am primit de la biroul executorului un proces verbal de cheltuieli suplimentare datat cu 2 ani in urma si in care nu specifica decit diferente de TVA la cheltuieli de executare si alte cheltuieli de executare in valoare de 538 de lei iar total cheltuieli 2 044 fara a specifica nimic insa de unde provine suma aceasta ,in ce baza ! Este legal asa ceva ,sa nu iti aduca nimeni la cunostinta si pot modifica sumele dupa bunul lor plac asfel incit sa platim pina murim? Sa ma adresez unei instante de judecata ?
Răspuns la discuția Blocare cont?
Dragos Negoitescu a scris:

Eu as merge pe calea justitiei pentru daune materiale si concomitent plangere penala pentru abuz in serviciu. Probabil procesele se vor intinde pe ani multi dar eu asa as face...

Asa m-au sfatuit si cei de la banca ,sa consult un avocat si lor li sa parut ciudata situatia ,dar eu primesc salariul pe acest card ,societatea la care lucrez nu face plati numerar ,iar in timpul in care eu ma judec cu ei contul meu ramine blocat ,deci eu muncesc fara nici un venit .Sa nu mai spun ca in timp ce mi-au blocat contul eram detasat in italia de catre firma ,am ramas acolo fara nici un ban !

Discuție Blocare cont?
Buna ziua.
Va rog daca puteti sa imi dati un sfat in legatura cu o situatie neclara .Am fost sunat de catre banca unde detin un card de salariu sa imi aduca la cunostinta ca am contul blocat de catre anaf pt impozite restante in valoare de 1800 lei,contul blocat in totalitate ,nici interogare sold nu mai pot da pe el.Am mers la finante pt a cere lamuriri si mi sa spus sunt impozite pt pf-ul pe care l-am detinut dar care era radiat din 11.05.2010 dar la ei nu figura ca si radiat.Am dus de la registrul comertului dovada ca pf-ul este radiat din 2010 au recunoscut ca este greseala lor au facut reglare la impozite din 1800 de lei (in acestia era inclus si impozitul pe 2012 ) au scazut 1000 de lei si a ramas de plata 1500 lei reprezentind 800 de lei impozit pe un an de zile si 700 penalitati (asa socotesc ei din 1800 daca scazi 1000 ramin 1500) Am zis ok ,o sa platesc deblocati-mi contul ! Directia de finante a zis ca nu am contul blocat si ca banca trebuia sa le vireze 1/3 din suma si nu sa imi blocheze contul ca sa ma "ajute " mi-au dat o adresa catre banca in care scrie sa le vireze 1/3 din venitul net ! Banca a inceput sa rida cind a vazut-o si au trimis-o juristului lor dar mi-au zis ca ei au primit de la fisc o poprire de 1800 lei si nici decum 1/3 din suma(cea ce este adevarat am vazut-o si ca nu imi pot debloca contul !Ce dumnezeu sa fac?E normal sa iti ia toti bani ,sa te lase fara nici un leu din salariu? Sa merg pe calea instantei ,plingere la politie ?Mentionez ca am mai avut probleme cu directia de finante (au eliberat adeverinte de venit falsificindu-mi semnatura si cu venituri false) au avut dosare penale ,au fost gasiti vinovati trei inspectori de la ei dar au ramas in functii ,unul dintre ei fiind responsabil de "omiterea" readieri pf-ului acelasi care a replicat atunci cind i sa intocmit dosar penal ca o sa aiba el grija de mine !