avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat cu atitudine deplasata !
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat cu atitudine deplasata !

Buna seara ! In primul rind vreau sa imi cer scuze fata de domni si doamnele avocat pentru ca cer un sfat in legatura cu un coleg de breasla ! Va rog sa nu interpretati acest acest post ca un afront adus breslei dvs pentru ca nu este asa !Sunt intr-un proces aparat de o doamna avocat f buna pe care o stimez ,am fost consiliat de o doamna avocat intr-un proces de divort ,in urma cu 7 ani chiar pe acest forum iar ulterior fata in fata BENEVOL ,o doamna care merita tot respectul meu si careia ai datorez mul mai mult decit recunostinta mea ,deci in nici un caz nu am nimic cu persoanele deosebite ce lucreaza in aceasta bresla ci din contra tot respectul pentru toata munca depusa si cunostintele acumulate cu un pret extraordinar de mare ! Doamna avocat despre care vreau sa va vorbesc este o doamna de un caracter indoielnic ce am impresia ca isi depaseste atributiile si limitele bunului simt ! In urma cu 7 ani a fost avocata sotiei in procesul de divort,un proces intentat de mine in care scopul principal a fost interesul copilului ,aceasta doamna avocat ma jignit ,ma umilit ma facut in toate felurile ,atit in sala de judecata cit si pe scarile tribunalului ! Am tacut ,scopul meu era copilul ,fusese pe atunci cea mai mare lovitura si nu ma mai putea atinge nimic,devenisem imun ! Atit de imun incit o doamna avocat dezinteresata ma sfatuit vazind ce sa intimplat in sala de judecata sa ai fac plingere la barou, pt ca nu este normal sa ma umileasca in acel fel ,iar eu i-am replicat ca persoana doamnei avocat nu ma intereseaza si nici ce zice dinsa !Acum dupa 7 ani m-am reintilnit cu doamna avocat la procesul pentru modificarea programului de vizita ! Am crezut ca practicile dinsei sau schimbat insa din pacate se pare ca tot murdar si josnic lucreaza ! Am ajuns la limita suportabilitati si de aceea va cer sfatul ,ce pot face ,pe linga plingerea la barou ,pentru a o determina pe aceasta doamna (mai potrivit ar fi "mahalagioaica" ,dar nu imi permit) avocat sa se comporte civilizat si cu respect ? Pentru a va face o idee despre cine este vorba :

[Editat conf. 2.13 din Regulament: pe forum se discuta probleme juridice, nu implicarea lui X sau lui Y in ele.]

Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2015
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva avocatului elacon elacon Acum trei saptamani am angajat o doamna avocat, in numele soacrei mele plecata momentan din tara. Este vorba de un Apel la un proces de partaj al soacrei mele ... (vezi toată discuția)
Notariat stiti cumva cam cum decurge examenul de intrare la notari si cat este de corect ? ma intereseaza daca merita sa te duci la concurs (vezi toată discuția)
Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)