M-am apucat de invatat de cand s-au afisat subiectele pe siteul unbr.Deci cam doua luni.Ideea este ca tb. sa repeti f. mult.Am invatat cam 3-4 ore pe zi ( doar la serviciu).Acasa am un bebe mic.Mi-am programat :astazi citesc la...si repet la...Si am luat peste 7.40, la Constanta.Daca ar fi sa o iau de la capat m-as apuca mai devreme de invatat.Subiectele sunt cam aceleasi an de an asa ca cine vrea se poate apuca din timp ,nu pe ultima suta de metri.E foarte stressant asa.Le urez spor la inva tat doritorilor.Se ia pe bune ,nu cu spaga!!!!!
La Constanta au fost admisi in urma contestatiilor 15 candidati.Au intrat in total 35 din 74.Anul trecut s-au admis 13 contestatii.Am intrat si eu anul asta.Dupa mine a fost cel mai greu examen din viata mea.Epuizant :5 zile la rand a fost prea mult!
Dar #-o am scapat. Sa vedem ce mai urmeaza.Acum tb. sa-mi caut maestru.Stie cineva care sunt pasii?
buna ziua tuturor! Ar fi o mare prostie sa se corecteze.......favorabil numai un nr. de lucrari.Astazi se afiseaza rezultatele la Constanta;sunt curioasa sa le vad. Mai mult ca sigur nu vor fi si pe net.