in primul rand va multumesc pt raspunsuri ....am intrat in somaj , dupa 2 ani de ccc1, in dec pe data de 15-17 voi naste, pot ramane in somaj pana la nastere sau trebuie sa-mi iau concediu medical dat fiind ca am 34 de sapt.... , si apoi voi putea depune actele imediat sau tot trebuie sa astept cele 42 de zile de postnatal pentru ccc2=D>=D>=D>
am o nepoata de 12 ani si parinti sunt despartiti de la varsta de 7 ani nu ii mai vine alocatia mama ei este prin spania ,fata a fost lasata de catre masa vreo 4 ani prin timisoara apoi a revenit la tasu ,am fost la primarie de unde apartine tasu deoarece si fata poarta numele lui,sa ne interesam dar ni s-a spus k e greu de rezolvat ....sincer sunt satula cu administratia pubica te lasa fara cuvinte nu iti explica de ce acte ai nevoie unde trbuie sa mergi .va multunesc.
socrul meu a decedat in 2006 tot in acelasi an i-a venit respingerea la pensie anticipata ,problema de aici incepe, lor in decizia aceea de respingere s-a eliberat in 2 ex. unul la casa de pensi si una la ei pe care au aruncat-o (din pacate pt ei) .soacra mea si-a depus dosarul la casa de pensii la 59 de ani si 9 lun,adica acum 1 an si 4 luni,cei de la pensi nu mai gasesesc aceea respingere(in anul 2006 casa de pensi avea sediu doar la constanta peste cativa ani s-a facut sucursala si la medgidia de unde apartinem) ca sa-l pensioneze pe decedatul si apoi sa- stabileasca pensia ei, raspunsul lor e ca nus ce sa faca fara aceea respingere.. va multumesc o zi placuta...
daca eu am terminat o scoala postliceeala si si pot beneficia de somajin luna august pe data de 19 am avut ultimul examen
pot sa-mi platesc singura cotizatiile pe data de 11 sept mi s-a incetat ccc1 si nu am reluat suspendarea din vina mea ,sunt gravida in 26 sapt sotul meu este angajat din aprilie ,eu nasc in decembrie ce am de facut
buna z. sunt o persoana care momentan se afla in perioada de idemnizatie d cresterea copilului, aceasta mi se termina pe 22 oct 2014,momentan sunt gravida in 25 de saptam .in saptamana in care treb sa mi se refaca contractu fac 32 de sapt exact termenul legal in care pot intra in concediul medicall de sarcina .doresc sa-mi oferiti detali despre :daca mai pot beneficia de idemnizatie ,si concediu fara sa fi muncit in aceasta perioada
acte necesara ,mentionez k am 2 contracte de munca unnul cu 8h si celalant cu 2h .va nultumessc si tot cu ajutorul dvs am obtinut si prima idemnizatie fara sa alerg ..=D>=D>=D>=D>=D>
Multumesc mult...........
am 2 contracte unul de un sal 840 si al 2-lea de220 doresc sa stiu daca primesc de la ambele firme concediul prenatal , am dus actele doar la prima firma si ceea de-a 2 mi-a cerut copie dupa concediu e legal ?trb sa vb cu cnv sunt din jud cta si am nevoie sa stiu c am de facut sa nu imi pierd concediul si binenteles bani ...sunt incadrata la termen de 14 luni pe contract si am intrat pe sapt 36 de sarcina ..