avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil de 12 ani nu o primeste de 5 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil de 12 ani nu o primeste de 5 ani

am o nepoata de 12 ani si parinti sunt despartiti de la varsta de 7 ani nu ii mai vine alocatia mama ei este prin spania ,fata a fost lasata de catre masa vreo 4 ani prin timisoara apoi a revenit la tasu ,am fost la primarie de unde apartine tasu deoarece si fata poarta numele lui,sa ne interesam dar ni s-a spus k e greu de rezolvat ....sincer sunt satula cu administratia pubica te lasa fara cuvinte nu iti explica de ce acte ai nevoie unde trbuie sa mergi .va multunesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:55, 4 Noiembrie 2014
1. Adresati-va (chiar si pe e-mail) la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) cea care aproba si plateste alocatia de stat pentru copii.

2. AJPIS este instittutia care va poate da cel mai competent raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~
1. Dreptul la alocatia de stat pentru copii nu se prescrie, ea poate fi acordata cu data solicitarii pana cand copilul implineste 18 ani.

2. Am spus sa ia legatura cu AJPIS deoarece copilul a beneficiat de alocatia de stat pentru copii pana la varsta de 7 ani dupa care nu stiu ce s-a mai intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca se poate!Am doi copii,de 7 ani,respectiv 5 ani.In perioada 2003-2009 am lociut in Spania,drept urmare,copiii ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2016 OanaelenaDumitru OanaelenaDumitru Buna ziua, Ma puteti lamuri si pe mine , va rog, cu o neclaritate pe care o am? Am optat initial pentru concediu de crestere copil pana la 1 an. Am primit ... (vezi toată discuția)
Alocatie minor alina.livia alina.livia In fapt suntem despartiti din iulie 2014. Din noiembrie 2014 nu mai locuim impreuna. Alocatia pt fetita vine pe numele fostului concubin. Fetita locuieste la ... (vezi toată discuția)