avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate babau99

Activitate babau99

Răspuns la discuția alcoolul la volan
toti procurorii din romania sint niste oameni cu capul pe umeri sint si ei oameni nu toti gresim asa e in viata am incredere in ei isi fac treaba problema e ca sint prea putini la dosarele care le au ce sa facem asta este
florine exact ca tine am avut alcoolemia si nu am primit nici eu niciun raspuns nu stiu ce se intimpla in tara asta de nimica am 3 luni de zile si tot astept in zadar nu ma chemat nime nicaieri nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac
buna sant ionica am avut un ghinion acum 2 luni mai exact pe data de 11 iunie am baut vreo 2 beri si 2 sprituri de vin si mam urcat la volan si am mers vreo 700m si am ocolit o gura de canal si am tras tare dreapta si mam bagat intrun stilp mentionez ca in data de 30 03 2012 am avut 10 ani de cind nu am pus alcool in gura atuncea era chiar cu alegerile de primar a venit politia am suflat in etilotest si mia iesit 0,50 ok ma dus la singe la prima proba a iesit 0,90 si la a 0,75 de atunci si pina acum am deja 2 luni bune nu mia venit nimica stie cineva ce se intampla de nu zice nimeni nimica si ce pedeapsa iau mentionez ca nu am probleme cu legea nu am avut niciodata nici o abatere din permisul asta imi castigam painea asta asa de amara pe linga mai am si 2 copii imi poate spune si mie cineva ceva concret multumesc foarte mult la toti cei care ma ajutati