avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident pe fondul consumului de alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident pe fondul consumului de alcool

buna sant ionica am avut un ghinion acum 2 luni mai exact pe data de 11 iunie am baut vreo 2 beri si 2 sprituri de vin si mam urcat la volan si am mers vreo 700m si am ocolit o gura de canal si am tras tare dreapta si mam bagat intrun stilp mentionez ca in data de 30 03 2012 am avut 10 ani de cind nu am pus alcool in gura atuncea era chiar cu alegerile de primar a venit politia am suflat in etilotest si mia iesit 0,50 ok ma dus la singe la prima proba a iesit 0,90 si la a 0,75 de atunci si pina acum am deja 2 luni bune nu mia venit nimica stie cineva ce se intampla de nu zice nimeni nimica si ce pedeapsa iau mentionez ca nu am probleme cu legea nu am avut niciodata nici o abatere din permisul asta imi castigam painea asta asa de amara pe linga mai am si 2 copii imi poate spune si mie cineva ceva concret multumesc foarte mult la toti cei care ma ajutati

Alte discuții în legătură

0,48mg in aer expirat de la 300ml de bere GirlaAndrei GirlaAndrei #-o Ma deplasam cu autoturismul personal spre casa. Imi cumparasem o doza de bere pe care initial planuisem sa o beau acasa dar la mai putin de 1Km de casa am ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Expertiza (alcoolemie) getic2000 getic2000 Buna seara, am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in aerul expirat,mi s-au prelevat probe de sange,am fost sfatuit sa le achit la IML pentru a grabi ... (vezi toată discuția)