avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Expertiza (alcoolemie)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Expertiza (alcoolemie)

Buna seara,
am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in aerul expirat,mi s-au prelevat probe de sange,am fost sfatuit sa le achit la IML pentru a grabi procedurile,lucru pe care l-am si facut(160 lei).Cum aflu rezultatul expertizei?Sau cum aflu ce ma asteapta?
Daca in aerul expirat ati avut 0,70 in proba biologica va arata dublu cel putin. Va asteapta un dosar penal si daca nu mai aveti antecedente penala probabil veti primi o condamnare cu suspendare , amenda si anularea permisului. La un an de la ramanerea definitiva a hotararii puteti depune actele de inscriere la examenul pt obtinerea unui nou permis.
Buna seara din nou,nu am intrat aici ca sa mint si as dori sa aveti incredere in ce spun.Am suflat in etilotest cu berea in gura aproape,in total am baut aproape doua beri in decurs de o ora pe stomacul gol.In mod normal nu ar fi trebuit sa iasa mai mult de 0,50.Dar chiar si asa,dublu ar insemna peste 0,80.Am categoriile B,C si E si lucrez ca sofer,dar in momentul depistarii eram in zi libera conducand masina personala.Imi vor fi anulate toate categoriile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcolul la volan bozomala24 bozomala24 Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters323118 ContSters323118 Buna ziua! Am fost prins in timp ce conduceam un autovehicul cu o alcoolemie in aerul expirat 0,57 mg/l, noaptea.. pe un drum slab circulat, practic nu era ... (vezi toată discuția)