avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0,48mg in aer expirat de la 300ml de bere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0,48mg in aer expirat de la 300ml de bere

#-o Ma deplasam cu autoturismul personal spre casa. Imi cumparasem o doza de bere pe care initial planuisem sa o beau acasa dar la mai putin de 1Km de casa am deschis doza si am baut cca 300ml de bere. GHINIONUL meu a fost ca la nici un minut ma opreste un echipaj al politiei. Am suflat in etilotest si mi-a iesit 0,48mg. Cred ca mi-a iesit asa mult pentru ca berea a fost buata la nici un minut fata de momentul opririi mele de catre echipaj. Am fost condus la spital pentru a mi se recolta probe biologice. Cat poate sa imi iasa alcool in sange de la 300ml de bere daca in ziua aia am mancat 2 sandwichuri si un castronel de ciorba de fasole.

Alte discuții în legătură

Alcool la volan... ContSters323118 ContSters323118 Buna ziua! Am fost prins in timp ce conduceam un autovehicul cu o alcoolemie in aerul expirat 0,57 mg/l, noaptea.. pe un drum slab circulat, practic nu era ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcoolemie nelutu30 nelutu30 salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)