Daca nu cunoasteti speta, ar fi mai elegant din partea d-voastra sa va abtineti!!
Multumesc
Din pacate n-ati inteles sensul intrebarii!!
Buna ziua,
Am o intrebare, exista o persoana care are doi mostenitori. Unul din ei are acces la toate conturile bancare, putand retrage in numele ei, celalalt nici nu stie de ele. In momentul producerii decesului, cum se poate afla ce conturi are, fara ca celalalt sa plece cu tot si sa nu-i spuna nimic. Cui ar tb sa ne adresam??? pentru ca nu stim numele bancii, bancilor unde are depozitele.
Si atunci , ce e de facut????
Buna ziua,
Avem urmatoare speta: o angajata a "pierdut" sustine ea o suma de bani din casierie, si a recunoscut fata de cativa colegi ca s-a folosit de o parte de bani in interese personal, a facut un angajament de plata ca va depune in fiecare luna timp de 32 de luni, suma sustrata. Asta s-a intamplat acum 2 luni, a venit in schimb cu cererea de demisie zile trecute, angajatorul a refuzat sa o semneze si a trecut la amenintari, ca nu e normal sa ii refuzam demisia, ca ne da in judecata, ca e dreptul ei.
Ce ne sfatuiti sa facem, sa mergem la un notar sa facem un angajament de plata si declaratie scrisa?
Sa facem o cerere de executare silita, sa mergem pe procedura de executare silita?
Multumesc.
Nu mai bine ii zicem sa-si dea demisia singura decat sa trecem prin tot acest proces??????? care oricum va avea aceasi finalitate?
Buna ziua,
Avem un caz in cadrul institutiei, un angajat de la un punct de lucru a emis o adeverinta cu antetul nostru semnata si stampilata in numele firmei, unei persoane pe care noi nu o cunoastem prin care spune ca a " efectuat un stagiu de pregatire la cabinetul nostru".
Asta se numeste abuz in serviciu. Vrem sa ii facem o decizie si nu stiu exact toate articolele de lege si cum sa o redactam corect in ce priveste incalcarea Codului Muncii, ROI-ul si Contrcatul Individual de munca.
Va multumesc
Buna ziua,
Am mers sa reinnoim avizul de functionare ptr ca trecusera cei 5 ani si ni s-a spus ca nu e nevoie......conform carei legi, ordonante, hotarare este luata aceasta decizie, ptr ca nu o mai gasesc.
Va multumesc