avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz de functionare, reinnoire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz de functionare, reinnoire

Buna ziua,

Am mers sa reinnoim avizul de functionare ptr ca trecusera cei 5 ani si ni s-a spus ca nu e nevoie......conform carei legi, ordonante, hotarare este luata aceasta decizie, ptr ca nu o mai gasesc.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Administrator bloc codanca codanca buna ziua, Presedintele Comitetului Executiv al unei asociatii de proprietar are voie de unul singur sa anuleze contractul cu administratorul blocului ? Ce ... (vezi toată discuția)
Aviz libera practica pentru asistenti farmacie ContSters214862 ContSters214862 Salut!Am o nelamurire in ceea ce priveste avizul de libera practica pentru asistenti de farmacie.Am lucrat pe post 4 ani,dupa care am renuntat.La acea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am închiriat un spatiu ptr a deschide un salon de ... Mihaelagabriela87 Mihaelagabriela87 Buna ziua. Am închiriat un spatiu ptr a deschide un salon de infrumusetare. Spatiul figurează in cartea funciară ca și spatiu comercial, iar de la dsp nu ... (vezi toată discuția)