avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua. Am închiriat un spatiu ptr a deschide un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua. Am închiriat un spatiu ptr a deschide un salon de ...

Buna ziua. Am închiriat un spatiu ptr a deschide un salon de infrumusetare. Spatiul figurează in cartea funciară ca și spatiu comercial, iar de la dsp nu vor sa îmi elibereze aviz de funcționare și certificat de conformitate deoarece ei doresc ca in cartea funciară spațiul sa figureze ca destinație salon de infrumusetare și nu spatiu comercial. Nu mi s a spus in baza carei legi doresc asta. Știe cineva de o lege in acest sens? Mulțumesc
Menționez ca am fost și am întrebat și la urbanism și m au trimis înapoi la dsp. Nu înțeleg cum funcționează
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaelagabriela87 , utilizator 19:00, 15 Noiembrie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Mulțumesc. Seara buna

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Acord înființare salon de înfrumusețare rodi26 rodi26 daca se deschide un salon infrumusetare la parter,actualul proprietar are nevoie de acordul vecinilor direct afectati?Precizez ca inainte a fost un cabinet de ... (vezi toată discuția)