Buna seara,
Am nascut in aprilie 2010 si am facut cerere pt acordarea ajutorului pt nastere, dar nu au vrut nici macar sa-mi inregistreze cererea. Astazi am facut cerere, pe care am reusit sa o inregistrez, dar nu mi s-au dat mari sperante. Cum este corect? Multumesc
Normal mi se pare sa precizeze ce inseamna orice prevedere a ROI-ului, sa fie mai exacti, tocmai pt a nu se da loc la interpretari. Ce inseamna in raza de domiciliu? Oricum, avand in vedere ceea ce dvs spuneti, as dori sa imi reduc programul de lucru cu o ora pentru a putea ajunge sa iau copilul de la cresa, aceasta nu se afla aproape de casa si nu are program pana la ora 18,30 cand as ajunge eu dupa programul meu de lucru. Daca aceasta cerere va fi refuzata ce as putea face? Mai pot face referire la ROI? Si ce se va intampla cu sarcinile mele de serviciu daca nu le voi putea aduce la indeplinire in cele 7 ore? Este normal sa mi se adapteze si sarcinile la cele 7 ore sau nu?
Buna ziua,
In Regulamentul de Ordine Interioara se specifica faptul ca Femeile care au in ingrijire copii de pana la 6 ani pot lucra cu 1/2 norma, daca nu beneficiaza de cresa sau camin, fara a le fi afectate drepturile ce decurg din calitatea de salariat. Timpul in care au fost incadrate in aceste conditii se considera, la calculul vechimii in munca, timp lucrat cu o norma intreaga.
La cererea pe care am facut-o solicitand aceasta, mi s-a raspuns ca nu este cazul, pentru ca prevederea se refera doar la cazurile in care cresa este departe de domiciliul. Mai pot aduce si alte argumente? Societatea trebuie sau nu sa respecte ceea ce e scris in Regulament?