avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate feli27

Activitate feli27

Răspuns la discuția ultrajul
ma scuzati ca insist dar nu se poate o defalcare a dosarelor astfel incat ptr ultraj sa aleaga procedura simplificata iar ptr conducere si refuzul de a i se recolta probe sa se judece?si doua ultime intrebarei daca alege procedura simplificata cat ar mai dura procesul?si pot cere in instanta ca politisti sa fie supusi testului poligraf?va rog sa ma intelegeti caut toate metodele ptr a iesi cu o pedeapsa cat mai mica VA MULTUMESC
sa zicem ca alege procedura simplificata dar asta inseamna sa recunoasca si ca a condus baut si a fugit cu masina de politisti si ca a refuzat recoltarea de probe biologice fapte care nu sunt adevarate el era pieton si a refuzat fiindca nu aveau motive sa ii ceara acest lucru dupa procedura simplificata cum poate sa mai demonstreze acest fapt?si care ar fii cea mai mare pedeapsa la care sa se astepte dupa procedura simplificata?asa in linii marii? multumesc mult ptr sfaturi
este adevarat faptul ca ia muscat restul nu .credeti ca procedura simplificata i-ar aduce o pedeapsa mai mica si daca as vrea sa ma judec cu ei in continuare si sa aduc martori as avea mai mult de pierdut? multumesc
Discuție ultrajul
va rog din suflet daca puteti sa imi dati un sfatin urmatoarea problema:sotul meu a avut o altercatie cu un prieten acesta chemand politia.Politisti s-au purtat cam abuziv si anume l-au incatusat pe sotul meu si l-au condus la sectia de politie aplicandui si o corectie pe drumul spre sectie .Sotul meu fiind incatusat ca sa se apere l-a muscat pe unul din politisti de umar si pe altul de deget.Ulterior politisti in cauza au declarat ca l-au incatusat pe drum acest lucru nefiind adevarat fiindca l-au incatusat pe loc si am si martori in acest sens si au dezvoltat si o poveste cum ca s-a opus retinerii si ca sotul meu conducea o masina si l-au urmarit fapt care nu este adevarat si am martori in acest sens.Sotul meu era pieton in momentul in care l-au oprit politisti si a recunoscut la procuratura ca i-a muscat .Va rog cum pot lupta impotriva lor tinand cont ca a inceput procesul cu acestia.Am avocat dar acesta crede ca sotul meu ar scapa mai ieftin daca ar accepta procedura simplificata.Eu insa nu vreau sa recunoasca ceva ce nu a facut doar ptr ca politia are un cuvant in plus in fata sotului meu care e recidivist VA ROG DATI-MI UN SFAT
Răspuns la discuția popriri pe salariu
cam cat timp dureaza pana se ajunge la poprire?
Răspuns la discuția popriri pe salariu
dar v-a anuntat ca vi se face poprire?

In ce situatii banca poate face poprirea pe salariu si cum poate fii prevazut acest lucru?poprirea pe salariu o poate face banca direct sau cu un executor judecatoresc?Banca instiinteaza acest lucru?
va multumesc pentru raspuns dar acest prieten nu a fost prins conducand masina si nu au existat declaratii in acest sens.Si cum poate dovedi cineva daca a baut sau nu?
Unui bun prieten i s-a ridicat permisul de conducere pe baza art 87/5 si anume refuzul de a i se recolta probe biologice.Acesta a condus baut pe un drum secundar si a lasat masina pe o ulita in sat si s-a certat cu un vecin care a chemat politia.Politistii i-au luat permisul dar in momentul cand au aparut la fata locului acest prieten era un simplu pieton adica nu a fost prins conducand si nici vecinul cu care s-a certat nu a depus plangere.Ce i se poate intampla avand in vedere aceste fapte precum si faptul ca nu exista nici un martor care sa declare ca acesta a condus baut?

problema este ca nu i s-a oferit dreptul nici macar sa sune la un avocat nici macar eu nu am putut suna fiindca nu mi s-a spus unde este in astea 12 ore de ancheta napoi l-au dus la spitalul de pshiatrie