avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Blaster

Activitate Blaster

Buna ziua.Tatal meu a avut acum o luna un accudent in dreptul comunei Sinesti langa Bucuresti.Este sofer profesionist si conduce un autocar Galati-Bucuresti.In dreptul comunei Sinesti pe drumul european i-a iesit in cale un rom, neputand sa-l mai evite l-a vatamat.Initial rom-ul a fost in coma la spital si apoi a murit.As vrea sa imi spune-ti ce i se poate intampla soferului tinand con de faptul ca acesta nu a fost vinovat, mergea cu viteza legala in localitate iar rom-ul ia sarit in fata masinii nefiind vorba de o trecere de pietoni.mometan are permisul suspendat si conduce cu dovada.Astept raspunsul dumneavoastra.Multumesc.
Răspuns la discuția Accident cu vatamare corporala
Care este procedura pentru contestare certificatului medico-legal?Cat despre daune, sa inteleg ca le va plati RCA-ul? Deci eu va trebui sa platesc doar cheltuielile de judecata?Pe parcursul urmaririi va trebui sa imi prelungesc dovada de conducere in fiecare luna?Va multumesc.
Buna ziua.In luna iulie am provocat un accident rutier in urma caruia pasagerul din dreapta masinii pe care am lovito s-a ars pe maini cu praful de la airbag ( nimic grav).La inceput am crezut ca ne vom intelege fara inceperea urmaririi penale, dar de curand i-a venit certificatul medico-legal ( dupa aprox 3 luni) in care scrie 18 zile de spitalizare (femeia stiind unde sa se duca), ba mai mult aceasta s-a consultat cu un avocat de curand ( presupun) care ia sups sa conteste acel certificat medico-legal pentru a-i da mai mutle zile de spitalizare.Am vorbit cu politistul care ancheteaza cazul si mi-a spus ca de saptamana viitoare va incepe urmarirea penala.As vrea sa imi spune-ti cum trebuie sa procedez? La ce sa ma astept in urma unui proces (inevitabil cred eu ) si daca pot sa contest acel certificat medico-legal (DUBIOS) , cati bani poate obtine de pe urma mea etc.Va multumesc.